1. Haberler
  2. Haberler
  3. THY en pahalı uçak biletini 7 bin dolardan sattı.. Temel Kotil’in yeni adresi neresi oldu?

THY en pahalı uçak biletini 7 bin dolardan sattı.. Temel Kotil’in yeni adresi neresi oldu?

İşte THY’nin en pahalı uçak biletini 7 bin dolardan sattı.. Temel Kotil’in yeni adresi neresi oldu?

Bu hafta havacılıkta neler oldu? HavaHaber sizin için bu hafta yaşananları derledi.
Temel Kotil’in yeni adresi belli oldu. TUSAŞ’tan geçen ay ayrılan Profesör Doktor Temel Kotil’in nereye gideceği merak ediliyordu. Kotil, Çalık Enerji’nin yeni CEO’s u oldu. Kotil, tecrübelerini buraya aktaracak.

AJet uçağında korku dolu anlar yaşandı. Trabzon-Bursa seferini yapan AJet uçağı, iniş takımlarının açılmaması nedeniyle İstanbul Havalimanı’na acil iniş yaptı. Yolcular güvenli bir şekilde tahliye edilirken, uçak bakım için hangara çekildi.

Türk Hava Yolları, Pegasus ve AJet İran, Irak ve Ürdün seferlerinde düzenlemeye gitti. İran ve İsrail arasında yaşanan gerginlik havayolu trafiğini de vurdu. Bir çok havayolu şirketi bu ülkelere seferlerini iptal etti. Türk Hava Yolları ve Pegasus da bazı seferlerini güvenlik gerekçesiyle iptal etti.

Türk Hava Yolları’nın en pahalı uçak bileti belli oldu. Şirket, kur artışı ve yoğun talep nedeniyle en pahalı bileti Los Angeles-İstanbul seferinde sattı. Tek yön Business Class bileti 7 bin dolardan satıldı. Güncel kurla bu rakam yaklaşık 235 bin Türk Lirası.

SunExpress uçağı rötara girdi, yolcular isyan etti. Gaziantep-İzmir seferini yapacak olan SunExpress uçağında 8 saatlik rötar yaşandı. Havalimanında yetkili bulmakta zorlanan yolcular, tepki gösterdi. Son dönemlerde SunExpress rötar ve teknik arızalarla gündemde.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
THY en pahalı uçak biletini 7 bin dolardan sattı.. Temel Kotil’in yeni adresi neresi oldu?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir