1. Haberler
  2. AJet
  3. AJet’ten ücretsiz değişiklik açıklaması: Hiç kullanılmamış biletler kesintisiz iade yapılacaktır

AJet’ten ücretsiz değişiklik açıklaması: Hiç kullanılmamış biletler kesintisiz iade yapılacaktır

featured

AJet, hiç kullanılmamış biletler için kesintisiz iade yapılacağını açıkladı. Kısmi olarak kullanılmış, seyahatin tamamlanmamış olduğu biletlerde ise biletin kullanılmayan uçuşlarına ait iade işlemi kesintisiz yapılacağı belirtildi. İşte AJet’in açıklaması:

Değerli Yolcularımız, Sistemlerimizde meydana gelen teknik aksaklık nedeniyle, 19 Temmuz 2024 ve öncesinde düzenlenmiş biletler için 19 Temmuz 2024 tarihindeki seferlerimize kayıtlı tüm AJet yolcularımızın, 25 Temmuz 2024 (Dahil) tarihine kadar işlem yaptırmaları kaydıyla:

1) Rezervasyon değişiklikleri ücretsiz yapılacaktır. Uçuş saati geçmiş olmasına rağmen henüz işlem yaptırmayan yolcularımızdan No-show cezası alınmayacaktır.

2) İade talepleri:

  1. a) Hiç kullanılmamış biletler kesintisiz iade yapılacaktır.
    b) Kısmi olarak kullanılmış, seyahatin tamamlanmamış olduğu biletlerde; biletin kullanılmayan uçuşlarına ait iade işlemi kesintisiz yapılacaktır.

3) İlgili uygulamalar sadece AJet tarafından icra edilen seferlerde kayıtlı grup ve münferit yolcular için geçerli olacaktır. Güncel gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
AJet’ten ücretsiz değişiklik açıklaması: Hiç kullanılmamış biletler kesintisiz iade yapılacaktır
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir