1. Haberler
  2. Türk Hava Yolları
  3. Türk Hava Yolları (THY) Tecrübesiz Kabin Memuru alımı için yarın son gün

Türk Hava Yolları (THY) Tecrübesiz Kabin Memuru alımı için yarın son gün

Türk Hava Yolları, genişleyen uçuş ağıyla birlikte kabin ekibine yeni katılımlar arıyor! Kabin Memuru adayları için açılan Take-Off Kabin ilanına son başvurular 29 Mayıs 2024'e kadar alınıyor.

featured

Türk Hava Yolları, genişleyen uçuş ağıyla birlikte kabin ekibine yeni katılımlar arıyor! Kabin Memuru adayları için açılan Take-Off Kabin ilanına son başvurular 29 Mayıs 2024’e kadar alınıyor.

Türk Hava Yolları, Türkiye ekonomisine olan katkısını arttırarak istihdam olanaklarını genişletmeye devam ediyor. Şirketin büyüyen uçuş ağı doğrultusunda kabin ekibine yeni katılımlar için kapılarını açtığı haberi, 03 Mayıs 2024 tarihinde yayınlanan Kabin Memuru adayı alımı ilanı ile duyuruldu.

Take-Off Kabin ilanı kapsamında, en az lise mezunu ve 01.01.1982-31.12.2004 tarihleri arasında doğmuş adaylar, Türk Hava Yolları ailesine katılmak için başvuruda bulunabilecekler. Başvuruların son tarihi 29 Mayıs 2024, Çarşamba günü saat 17.00 olarak belirlendi. Başvurular, http://kariyer.thy.com adresi üzerinden online olarak gerçekleştirilebilecek.

Değerlendirme sürecinden başarıyla geçen adaylar, “Kabin Memuru Adayı” unvanıyla işe başlatılacaklar ve İstanbul-Florya’daki Türk Hava Yolları Uçuş Akademisi’nde yaklaşık 2 aylık bir eğitim sürecine tabi tutulacaklar. Eğitimi başarıyla tamamlayan adaylar, hemen ardından “Kabin Memuru” unvanıyla göreve başlayacaklar ve görev yerleri İstanbul olacak şekilde uçuş görevlerine atanacaklar.

Bu iş ilanı, hem iş arayanlara yeni bir kariyer fırsatı sunarken hem de Türk Hava Yolları gibi köklü bir kuruluşun büyüme ve istihdam politikalarının bir yansıması olarak dikkat çekiyor.

Kabin memuru adayları için açılan Take-Off Kabin ilanı kapsamında en az lise mezunu, 01.01.1982- 31.12.2004 tarihleri arasında doğanlar, Türk Hava Yolları ailesine katılmak için 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 17.00’a kadar http://kariyer.thy.com adresi üzerinden başvuru yapabilecek.
Değerlendirme süreçlerinde başarılı olanlar, “Kabin Memuru Adayı” unvanıyla işe başlatılıp İstanbul-Florya’daki Türk Hava Yolları Uçuş Akademisi’nde yaklaşık 2 aylık eğitime katılacak. Eğitimi başarıyla tamamlayan adaylar, hemen eğitim sonrası “Kabin Memuru” unvanıyla, görev yeri İstanbul olacak şekilde uçuş görevlerine başlıyor olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Türk Hava Yolları (THY) Tecrübesiz Kabin Memuru alımı için yarın son gün
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir