1. Haberler
  2. Haberler
  3. İstanbul Havalimanı’nda provokasyona girişen PKK sempatizanı hakkında soruşturma başlatıldı

İstanbul Havalimanı’nda provokasyona girişen PKK sempatizanı hakkında soruşturma başlatıldı

featured

İstanbul Havalimanı’nda provokasyona girişen PKK sempatizanı hakkında soruşturma başlatıldı. Annesinin Türkçe bilmediği gerekçesiyle İstanbul Havalimanı’nda mahsur kaldığını ileri süren şahıs hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Önceki gün sosyal medyada yayılan ve DEM Parti destekli hesaplar tarafından da körüklenen videoda bir şahıs, annesinin Türkçe bilmediği için havalimanında hizmet alamadığını ve iki buçuk saat rehin kaldığını ileri sürmüştü.

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Avrupa’nın zirvesinde: İstanbul Havalimanı ocak ayında rakiplerini geride bıraktı
Haberi görüntüle

Konuya ilişkin açıklama yapan İstanbul Valiliği, görüntü paylaşarak iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtmişti. Öte yandan provokatör şahsın 2007 yılında terör örgütü PKK’ya üye olmaktan tutuklandığı ortaya çıkmıştı.

Gözden Kaçmasın
thumbnail
İstanbul Valiliği, havalimanında yaşanan olayla ilgili açıklama yaptı
Haberi görüntüle

İstanbul’da sosyal medyadaki “Türkçe bilmediği için havalimanında hizmet alamadı ve 2 buçuk saat rehin kaldı” şeklindeki paylaşımların gerçeği yansıtmadığının ortaya çıkması üzerine paylaşımı yapan kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İstanbul Havalimanı’nda 17 Şubat 2024’de annesinin lisanı nedeniyle kendini anlatamadığını, 2 buçuk saatte dışarıya çıkamadığını, yetkililerin annesiyle ilgilenmediğini ve mağdur olduğunu iddia ederek çektiği videoyu sosyal medyadan paylaşan şüpheliye yönelik soruşturma başlatıldı. ‘Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma‘ suçundan başlatılan soruşturma çerçevesinde olayın gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
1
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
İstanbul Havalimanı’nda provokasyona girişen PKK sempatizanı hakkında soruşturma başlatıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir