1. Haberler
  2. Savunma Sanayi
  3. Savunmanın gözdeleri IDEF’te görücüye çıkıyor

Savunmanın gözdeleri IDEF’te görücüye çıkıyor

featured

IDEF 16’ıncı kez kapılarını açıyor. 120 bin metrekare alanda düzenlenecek olan fuarda savunma sanayisinin gözde ürünleri vitrine çıkacak. 4 gün sürecek olan fuar, yerli-yabancı binlerce ziyaretçi ağırlayacak

16’ncı Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı (IDEF 2023) bugün kapılarını açıyor. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Millî Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, Savunma Sanayii Başkanlığı katkılarıyla, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yönetim ve sorumluluğunda, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım organizatörlüğünde gerçekleşen IDEF, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçileriyle buluşacak.

Toplam 120 bin metrekare alanda gerçekleştirilmesi planlanan fuarda, kara, hava, deniz, uzay savunma sistemleri, ulaşım, lojistik, destek faaliyetleri, levazım malzeme araç ve gereçleri ile her türlü güvenlik hizmetlerine yönelik binlerce ürün sergilenecek.

Her iki yılda bir düzenlenen IDEF, 4 gün boyunca katılımcılarına, yerli ve yabancı sektör profesyonelleri, Türk savunma ve güvenlik tedarikinden sorumlu makamlar ve yabancı heyetler ile görüşme fırsatı sağlayacak.

Türkiye’nin stratejik savunma sanayi kuruluşlarından olan ROKETSAN’ın Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı IDEF 23 kapsamında ilk kez sergileyeceği ürünlerini tanıtacağı basın lansmanı dün gerçekleştirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Savunmanın gözdeleri IDEF’te görücüye çıkıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir