1. Haberler
  2. Haberler
  3. Rus turistler yanlışlıkla Madrid yerine Mardin’e gönderildi: Mardin’i çok sevmişler

Rus turistler yanlışlıkla Madrid yerine Mardin’e gönderildi: Mardin’i çok sevmişler

Bir seyahat acentesi Rus turistleri yanlışlıkla İspanya'nın başkenti Madrid yerine Mardin'e gönderdi. Hiç hesapta yokken Mardin'e gelen turistler şehri çok sevdiklerini belirttiler.

featured

Rusya’daki bir seyahat acentesi, müşterilerini İstanbul aktarmalı olarak İspanya‘nın başkenti Madrid yerine ülkemizin tarihi güzellikleriyle dolu Mardin şehrine gönderdi.

Hayaller Madrid, gerçekler Mardin

Turizm girişimcisi Bekir Falay, karışıklığı Rus tarafındaki bir hataya bağlayarak: “Rusya’dan Madrid’e bir seyahat talebi geliyor ve acente Madrid yerine İstanbul üzerinden Mardin’e bilet kesiyor. Turistler Mardin’e vardıklarında hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşıyor ve hayrete düşüyorlar. Bu karışıklığa rağmen turistleri çok iyi ağırladık ve çok güzel bir gün geçirdiler.” dedi.

Mardin Turizm İşletmeleri Derneği Başkanı Aslan Paşaoğlu, Rusların şaşırmalarına rağmen Mardin’i çok beğendiklerini söyledi. Turistlerin ertesi gün şehirden ayrıldıkları ve İstanbul aktarmalı olarak Madrid’e giden bir uçağa bindirildikleri bildirildi.

HAVADAN MARDİN OVASI’NI GÖRÜNCE ŞAŞIRDILAR

THY uçağıyla İstanbul Havaalanı’na ulaşan turistler bir süre bekledikten sonra aktarma yapacakları uçağa bindi. Yaklaşık 2 saatlik uçuşun ardından Mardin semalarına ulaşan uçak inişe geçtiğinde turistler şaşkına döndü. Uçak indiğinde turistler önce hosteslerle, ardından da terminal binasında havalimanı yetkilileriyle tartıştı. Yapılan araştırmada acentenin biletleri İstanbul-Madrid yerine yanlışlıkla İstanbul-Mardin olarak aldığı ortaya çıktı. Sonraki gün için THY İstanbul aktarmalı Madrid uçağına yer ayıran turistler geceyi Mardin’de geçirdi ve ertesi gün Madrid’e yola çıktı.

3
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Rus turistler yanlışlıkla Madrid yerine Mardin’e gönderildi: Mardin’i çok sevmişler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir