1. Haberler
  2. Hava Yolları
  3. Uçakta ‘DNA’mı çalıyorlar, herkesi öldüreceğim’ diyerek ortalığı birbirine kattı

Uçakta ‘DNA’mı çalıyorlar, herkesi öldüreceğim’ diyerek ortalığı birbirine kattı

Uçakta arkasında oturan kadının bir şırınga ile DNA'sını çalmaya çalıştığını söyleyen adam olay çıkarttı. "Uçaktaki herkesi öldüreceğim" diyerek tehditlerde bulunan adam gözaltına alındı.

featured

Uçakta arkasında oturan kadının bir şırınga ile DNA’sını çalmaya çalıştığını söyleyen adam olay çıkarttı. “Uçaktaki herkesi öldüreceğim” diyerek tehditlerde bulunan adam gözaltına alındı.
Uçakta ‘DNA’mı çalıyorlar, herkesi öldüreceğim’ diyerek ortalığı birbirine kattı.

ABD’de New York-Orlando seferini yapan Frontier Airlines hava yollarına ait uçaktaki bir erkek yolcu, arkasında oturan kadının şırıngayla kendisinden DNA almaya çalıştığını iddia etti. Uçakta olay çıkaran adam yolculara bağırıp çağırmaya başladı.

“UÇAKTAKİ HERKESİ ÖLDÜRECEĞİM”

İsmi açıklanmayan adamın koltuğa bağlanırken “Uçaktaki herkesi öldüreceğim” diye tehditte bulunması üzerine pilot, LaGuardia Havaalanı’ndan kalkan uçağın rotasını Raleigh-Durham Uluslararası Havaalanı’na çevirdi.

Bu sırada haber verilmesi üzerine polis ve itfaiye ekipleri havaalanında hazır bekletildi. Uçak Raleigh’teki havaalanına acil iniş yaparken, adam uçaktan indirilerek gözaltına alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
sinirli
Sinirli
Uçakta ‘DNA’mı çalıyorlar, herkesi öldüreceğim’ diyerek ortalığı birbirine kattı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir