Üç şirketten ortak karar; durduruldu!

featured

United Airlines Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Çin ve Hong Kong’a uçuşlarının askıya alınmasını 24 Nisan’a kadar uzattığını ve dönüş tarihini Nisan ayı sonlarına doğru iterek Amerikan ve Delta’ya katıldığını söyledi.

Havayolu şirketi, Pekin, Chengdu ve Şangay şehirleri de dahil olmak üzere ABD ile Çin veya Hong Kong arasında günlük yaklaşık bir düzine uçuş gerçekleştiriyor.

United daha önce 20 Şubat’ta Hong Kong’a ve 28 Mart’ta Çin uçuşlarını sürdürmeyi planlamıştı.

Birçok uluslararası havayolu, koronavirüs korkuları nedeniyle bölgeye seyahat talebi düştüğü için Çin’e olan hizmeti azalttı veya iptal etti. Hong Kong’a olan talepler de azalmış olsa da, bölge ABD’de acil durum düzenlemelerinden, vatandaşları ve daimi sakinlerini karantinaya alan ve son 14 gün içinde Çin’e gelen yabancı vatandaşların girişini engelledi.

Geçen hafta American Airlines Hong Kong’a uçuşlarını 20 Şubat’a kadar Çin hizmetini durdurduktan sonra askıya aldı.

Hong Kong merkezli Cathay Pacific Airways geçen hafta, Çin’e yaptığı uçuşların% 90’ını ve talepteki keskin düşüş nedeniyle küresel kapasitenin% 30’unu azaltacağını söyledi.

Bir açıklamada United, durumu yakından izlemeye devam edeceğini söyledi:

“ABD merkezlerimiz ile Pekin, Chengdu, Şangay ve Hong Kong arasındaki operasyonumuzu değerlendirmeye devam ederken, bu uçuşların askıya alınmasını 24 Nisan’a kadar uzatmaya karar verdik. Çin’deki durumu izlemeye ve programımızı şu şekilde değerlendirmeye devam edeceğiz: CDC ve dünyadaki diğer halk sağlığı uzmanları ile yakın temas halindeyiz. ”

Havayolu sözcüsü, etkilenen tarihlerde bilet alan yolcuların seyahat planlarını yeniden planlayabileceklerini veya tam para iadesi talep edebileceklerini söyledi.

Virüs tüm dünyaya yayılmaya devam ederken, havayolları uluslararası uçuşlarda, maske, uçuşlar arasında uçakları dezenfekte etmek ve uçuş görevlilerine ek talimatlar sunmak gibi ek önlemler almaktadır.

United, her uluslararası uçuştan sonra yolcuların dokunduğu tüm yüzeyleri dezenfekte ettiğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Üç şirketten ortak karar; durduruldu!