1. Haberler
  2. Havalimanları
  3. Türkiye’nin Paralimpik Sporcuları Paris Yolcusu

Türkiye’nin Paralimpik Sporcuları Paris Yolcusu

Türkiye’yi Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda temsil edecek milli sporcular, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla İstanbul Havalimanı’nda düzenlenen törenle uğurlandı.

featured

Türkiye’yi Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda temsil edecek milli sporcular, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla İstanbul Havalimanı’nda düzenlenen törenle uğurlandı. Bakan Bak, sporculara başarılar dileyerek, “İnşallah madalyalarla döneceksiniz,” dedi.

Türkiye’yi Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda temsil edecek olan milli sporcular, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla düzenlenen törenle Fransa’ya uğurlandı.

28 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında Fransa’da gerçekleşecek olan Paralimpik Oyunları için düzenlenen uğurlama töreni, İstanbul Havalimanı VIP Salonu’nda yapıldı. Törene katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, milli sporculara hitaben yaptığı konuşmada, Türk Milli Takımı’nda yer almanın büyük bir gurur olduğunu vurguladı. Bakan Bak, “İnşallah Paris’ten madalyalarla döneceksiniz ve bu milleti gururlandıracaksınız. İstiklal Marşımızı söyleteceksiniz ve hep beraber bu coşkuyu yaşayacağız,” dedi.

Törenin ardından, “Team Türkiye” sporcuları aile fotoğrafı çektirerek özel uçakla Paris’e hareket etti. Türk Paralimpik kafilesi, oyunlarda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek üzere yola çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Türkiye’nin Paralimpik Sporcuları Paris Yolcusu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir