1. Haberler
  2. Türk Hava Yolları
  3. Türk Hava Yolları’nın Van-İstanbul Seferi Motor Arızası Nedeniyle İptal Edildi

Türk Hava Yolları’nın Van-İstanbul Seferi Motor Arızası Nedeniyle İptal Edildi

featured

Türk Hava Yolları’nın Van-İstanbul seferini yapan uçağı iki kez pist başından döndü. Yolcular indirildi, sefer iptal edildi. Uçakta, motor arızası olduğu belirtilirken teknik ekip bekleniyor.

Türk Hava Yolları’nın Van-İstanbul seferini yapan uçak, yaşanan teknik bir aksaklık nedeniyle iki kez pist başından geri dönmek zorunda kaldı. Olayın ardından yolcular uçaktan indirildi ve sefer iptal edildi.

Uçakta meydana gelen arızanın motor kaynaklı olduğu belirtilirken, yetkililer teknik ekibin müdahale için beklenildiğini açıkladı. Yolcuların güvenliği için alınan bu tedbir sonrası seferin başka bir uçakla yapılması planlanıyor.

Uçağın motorundaki arıza, havalanmadan önce tespit edildi ve bu nedenle uçağın kalkışı iptal edilerek teknik inceleme başlatıldı. Yolcular, yaşanan durumla ilgili olarak bilgilendirilirken, Türk Hava Yolları yetkilileri, sorunun çözülmesi için tüm önlemlerin alındığını belirtti.

Olayla ilgili daha fazla bilgi beklenirken, yolcuların alternatif seferlerle İstanbul’a ulaştırılması için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: Murat Herdem

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
1
alk_
Alkış
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Türk Hava Yolları’nın Van-İstanbul Seferi Motor Arızası Nedeniyle İptal Edildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir