Advertisement Advertisement
  1. Haberler
  2. Türk Hava Yolları
  3. Türk Hava Yolları neden Boeing 777X siparişi vermedi? Bolat o soruya cevap verdi

Türk Hava Yolları neden Boeing 777X siparişi vermedi? Bolat o soruya cevap verdi

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, şirketin neden Boeing 777X siparişi vermediği ile ilgili konuştu

featured

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, şirketin neden Boeing 777X siparişi vermediği ile ilgili konuştu. CNN Türk’te katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Bolat, “777’nin test uçuşları sürüyor, bu uçağa ne kadar ihtiyacımız olacağını analiz ediyoruz”

Bolat: Boeing’den 225 uçak alıyoruz

Yeni siparişlerin kapsamına ilişkin bilgi veren Bolat, “Toplam 225 uçak alıyoruz. Bunların 75’inin imzası atıldı; 50’si kesin, 25’i opsiyonlu. Ayrıca 150 dar gövdeli uçak daha alınacak” dedi.

Bolat: Boeing 777’nin testleri sürüyor, THY’nin ihtiyacı var mı analiz ediyoruz

Bolat, siparişlerin siyasi gelişmelerden etkilenmediğini belirterek, “Uçak siparişimizin politikayla doğrudan bir ilgisi yok. Kendini ispat etmemiş modelleri tercih etmiyoruz. 777’nin test uçuşları sürüyor, bu uçağa ne kadar ihtiyacımız olacağını analiz ediyoruz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
2
komik
Komik
0
alk_
Alkış
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir