1. Haberler
  2. Havacılık
  3. TMSF uçakları satıp kurtulmak istiyor!

TMSF uçakları satıp kurtulmak istiyor!

featured

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yönetiminde olan Erciyes Anadolu Holding 2020 yılı değerlendirmesi basın toplantısı düzenlendi. TMSF Başkanı Muhidddin Gülal, Erciyes Anadolu Holding’e ait uçaklar hakkında da konuştu.

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, “Biz Erciyes Anadolu Holding’in her hangi bir aracını, herhangi bir arazisini her hangi bir varlığını elimizdeki bu altyapı ile satabiliriz. Hisse ve blok satışı konusunda hukuki olarak engel var” dedi.

“SATIP KURTULMAK İSTİYORUZ”

Gülal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Varlık satışı önünde bir engel yok. Biz Erciyes Anadolu Holding’in her hangi bir aracını, herhangi bir arazisini her hangi bir varlığını elimizdeki bu altyapı ile satabiliriz. Hisse ve blok satış konusunda hukuki olarak engel var. Şu an elimizde iki tane uçağımız var. Bir Koza Altın’da bir uçağımız var. Bununla alakalı satış işlemi hemen hemen tamamlandı. Erciyes Anadolu Holding’in uçağı biraz daha küçük bir uçak. İhalede talep gelmedi. Tekrar bir deneyeceğiz. Bu uçakları satmak istiyoruz. Çünkü havacılık hakikaten bizi zorluyor. En azından bu alandan bu uçaklarla ilgili kısımdan kurtulmak istiyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
TMSF uçakları satıp kurtulmak istiyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir