1. Haberler
  2. Türk Hava Yolları
  3. THY’de sistem arızası giderildi… İstanbul merkezli kalkışlar başladı

THY’de sistem arızası giderildi… İstanbul merkezli kalkışlar başladı

Türk Hava Yolları (THY), network alt yapısında sorun nedeniyle biletlere ve rezervasyon işlemlerinde aksaklıklar yaşandığını açıkladı. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaparak, "İstanbul çıkışlı 19.00 - 22.00 arası Türk Hava Yolları tüm seferlerimiz iptal edilmiştir" dedi.

featured

Türk Hava Yolları (THY), network alt yapısında sorun nedeniyle biletlere ve rezervasyon işlemlerinde aksaklıklar yaşandığını açıkladı. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaparak, “İstanbul çıkışlı 19.00 – 22.00 arası Türk Hava Yolları tüm seferlerimiz iptal edilmiştir” dedi.

Türk Hava Yolları’nın bilet satış işlemleri ve mobil uygulamasında sorunlar yaşanıyor. Mobil uygulama üzerinden bilet satışı yapılamazken, bilet satış kontuarlarında da benzer durumlar kaydediliyor.

THY: Sorunun giderilmesi ve yolcularımızın mağdur olmaması adına gerekli çalışmalar yapılmaktadır

THY’den konuyla ilgili açıklama geldi. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sorunun 30 dakika içerisinde çözmeye çalışacaklarını söyledi.

Üstün şunları kaydetti: “Network altyapısında yaşanan sorunlar nedeniyle biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamalar yaşanmaktadır. Sorunun giderilmesi ve yolcularımızın mağdur olmaması adına gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Söz konusu aksaklık için özür dileriz. 30 dk sonra sizlere durum hakkında bilgi vereceğiz.”

THY’den yeni bilgilendirme

Üstün, 30 dakika sonra yeni bir bilgilendirme yaptı. Mesajında şunları kaydetti: “Network altyapısı kaynaklı sorunlar nedeniyle biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamaların giderilmesi için ilgili birimlerimiz çalışmalarını sürdürmektedir. Yaşanan durum hakkında güncel bilgileri paylaşmaya devam edeceğiz.”

Türk Hava Yolları’nın tüm seferleri iptal edildi

THY: İstanbul çıkışlı 19.00 – 22.00 arası Türk Hava Yolları tüm seferlerimiz iptal edilmiştir.

Sabiha Gökçen de iptal

THY: “THY: İstanbul Sabiha Gökçen (SAW) kalkışlı gerçekleşmesi planlanan 1 Kasım 19:00 – 22:00 (TSİ) arasındaki seferlerimiz iptal edilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”

THY’den siber saldırı açıklaması

THY: “Bir dış müdahale konusunda henüz kesinleşmiş bir bilgiye sahip değiliz. Gelişmelerden sizleri 21.30’da yeniden bilgilendireceğiz. Seferlerimizle ilgili daha önce ilan ettiğimiz durum devam etmektedir.”

THY’den sevindiren haber

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi: “Bilgi teknolojileri sistemlerimizdeki meydana gelen arıza ekiplerimizin çalışması ile düzelmeye başlamıştır. Seferlerimizi peyderpey yapmaya devam edeceğiz.”

İGA’dan ücretsiz Wİ-Fİ kararı

Türk Hava Yolları’nın biletleme ve rezervasyon işlemlerinde yaşanan teknik aksaklığın en kısa sürede düzeltileceğini umuyor, İGA İstanbul Havalimanı olarak ücretsiz Wi-Fi hizmetimizi devreye aldığımızı bilginize sunuyoruz.

THY’de sistem arızası kısmen giderildi: İstanbul çıkışlı uçuşlar başladı

THY’de sistem arızası giderildi. İstanbul merkezli kalkışlar başladı

0
mutlu
Mutlu
1
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
4
sinirli
Sinirli
THY’de sistem arızası giderildi… İstanbul merkezli kalkışlar başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir