1. Haberler
  2. AJet
  3. THY Çalışanlarına AJet Müjdesi: MyPass Sistemiyle CED Bilet Hakkı Tanımlandı

THY Çalışanlarına AJet Müjdesi: MyPass Sistemiyle CED Bilet Hakkı Tanımlandı

featured

Türk Hava Yolları çalışanları, AJet’in ayrı bir şirket olmasının ardından MyPass sistemi üzerinden CED bilet hakkına kavuştu. Artık AJet uçuşlarında sadece vergiler ödenerek uygun fiyatlarla seyahat edilebilecek.

Türk Hava Yolları çalışanlarının merakla beklediği haber geldi. AJet’in ayrı bir şirket haline gelmesinden sonra merakla beklenen CED bilet hakkı mypass adı verilen sisteme tanımlandı.

THY tarafından çalışanlara gönderilen mailde şu ifadelere yer verildi: “Pass/CED bilet haklarının AJet uçuşlarında da kullanılabilmesi için teknik entegrasyon çalışmalarının tamamlandığını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

AJet uçuşları için, 02.10.2024 tarihi itibarıyla, MyPass ve UP Travel üzerinden biletleme işlemlerinizi yapabilirsiniz. UP Travel üzerinden biletleme yapabilmek için UP uygulamasını TKStore’da yer alan 1.0.9 versiyonuna güncellemeniz ve uçuş araması yaparken bilet hak türünü seçmeniz gerekmektedir.

İstanbul kalkış-varışlı uçuşlarda Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanını(SAW) seçerek AJet seferlerini görüntüleyebilirsiniz.

Biletleme işlemini tamamladıktan sonra bilet detaylarınıza, “Biletlerim” menüsünde yer alan “AJet Biletlerim” sekmesinden erişebilirsiniz.”

Hava Haber

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
THY Çalışanlarına AJet Müjdesi: MyPass Sistemiyle CED Bilet Hakkı Tanımlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir