THY 2026’da Melbourne’a Aktarmasız Uçuşlar Başlatıyor: Prof. Dr. Ahmet Bolat’tan Müjde

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Avustralya'daki Türk topluluğuna yönelik, 2026 yılında Melbourne'a direkt uçuşların başlayacağı müjdesini verdi.

featured

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Avustralya’daki Türk topluluğuna yönelik, 2026 yılında Melbourne’a direkt uçuşların başlayacağı müjdesini verdi. Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Avustralya’daki Kıbrıs Türklerinin yoğunluğuna dikkat çekerek, 2026 yılında daha büyük uçakların hizmete girmesiyle Melbourne’a aktarmasız direkt uçuşlara başlayacaklarını açıkladı.

Prof. Dr. Ahmet Bolat’tan Direkt Uçuş Müjdesi

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, katıldığı bir programda, Avustralya’daki Türk topluluğuna yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bolat, “Avustralya’ya gidildi. Melbourne ve Sydney’den yolcu taşıyorduk. Avustralya’da çok büyük Yunan ve Makedon nüfusu ve Kıbrıs Türkleri de var. Avustralya’ya iyi bilet satıyorduk. Şimdi Singapur’a uçup oradan da yolcu alıp Melbourne’a uçuyoruz,” diyerek mevcut durumu özetledi.

2026’da Aktarmasız Melbourne Uçuşları

Prof. Dr. Ahmet Bolat, açıklamalarına devam ederek, “2026 yılında daha büyük uçaklarımız hizmete girdiğinde Melbourne’a aktarmasız direkt uçacağız,” ifadelerini kullandı. Bu açıklama, Avustralya’da yaşayan Kıbrıs Türkleri ve diğer Türk toplulukları için büyük bir müjde oldu. THY’nin daha büyük uçaklarla yapacağı direkt uçuşlar, hem seyahat süresini kısaltacak hem de yolculara daha konforlu bir seyahat deneyimi sunacak.

Avustralya’daki Yoğun Türk Nüfusu ve THY’nin Hedefleri

Bolat, Avustralya’daki Türk nüfusunun yoğunluğuna vurgu yaparak, THY’nin bu bölgeye olan ilgisinin artarak devam edeceğini belirtti. THY’nin, Singapur üzerinden yaptığı uçuşlarla hali hazırda Avustralya’ya yolcu taşıdığını, ancak 2026 yılından itibaren daha büyük uçakların devreye girmesiyle direkt uçuşların başlayacağını ifade etti.

THY’nin Gelecek Planları

Türk Hava Yolları’nın 2026 yılı için planladığı bu büyük değişim, havacılık sektöründe önemli bir adım. THY, filosuna katacağı daha büyük uçaklarla uluslararası uçuş ağını genişletmeyi ve yolcularına daha kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor. Melbourne’a yapılacak aktarmasız direkt uçuşlar, Avustralya ile Türkiye arasındaki bağları güçlendirecek ve seyahatleri daha da kolaylaştıracak.

Yapılan açıklama Avustralya’daki Türk topluluğu tarafından heyecanla karşılanırken, THY’nin uluslararası alandaki konumunu daha da sağlamlaştırması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
1
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
sinirli
Sinirli
THY 2026’da Melbourne’a Aktarmasız Uçuşlar Başlatıyor: Prof. Dr. Ahmet Bolat’tan Müjde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. THY A350-1000 model ucaklarini kiralayip bir an evvel bu direk ucuslarina baslamasi lazim. Boylece THY nin Avustralya pazarina ciddiyetini, agirligini kuymus olup ayni zamanda da yeni ucaklari teslimiyatindan evvel denemis olmus ulurlar.

    Cevapla