1. Haberler
  2. Havacılık
  3. TGS, 2024 Yazında 37 Milyon Yolcuya Hizmet Verdi

TGS, 2024 Yazında 37 Milyon Yolcuya Hizmet Verdi

Türk Hava Yolları ve Havaş’ın ortak kuruluşu Turkish Ground Services (TGS), 2024 yazında 37 milyon yolcuya ve 234 bin uçuşa yer hizmeti sundu.

featured

Türk Hava Yolları ve Havaş’ın ortak kuruluşu Turkish Ground Services (TGS), 2024 yazında 37 milyon yolcuya ve 234 bin uçuşa yer hizmeti sundu. Şirket, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak operasyonlarını başarıyla tamamladı.

Türk Hava Yolları ve Havaş’ın ortak kuruluşu Turkish Ground Services (TGS), 2024 yaz dönemine ilişkin operasyon verilerini açıkladı. Haziran-Ağustos aylarını kapsayan üç aylık süreçte TGS, toplamda 37 milyon yolcuya ve 234 bin uçuşa yer hizmeti sundu.

TGS’den yapılan açıklamada, müşteri memnuniyeti ve profesyonelliğin ön planda tutularak yaz operasyonlarının başarıyla tamamlandığı vurgulandı. Şirket, 10 farklı istasyonda gerçekleştirdiği hizmetleriyle önemli bir performans sergiledi.

Açıklamada, “Yaz dönemindeki yoğun operasyonumuzu başarıyla tamamlayarak, 37 milyondan fazla yolcuya hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza, iş ortaklarımıza ve müşterilerimize teşekkür ederiz. Ülkemize ve hizmetlerimize değer katmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

TGS, önümüzdeki dönemlerde de aynı yüksek standartlarda hizmet sunmayı hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
TGS, 2024 Yazında 37 Milyon Yolcuya Hizmet Verdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir