Advertisement
  1. Haberler
  2. Haberler
  3. İstanbul’da site içerisine askeri helikopter düştü: 4 asker şehit

İstanbul’da site içerisine askeri helikopter düştü: 4 asker şehit

featured

İstanbul Çekmeköy Kirazlı Mahallesi’nde bir site içine UH-1 tipi askeri helikopter bilinmeyen bir nedenle düştü. Bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya helikopterde bulunan 4 askerin şehit olduğunu duyurdu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

Son dakika... İstanbulda site içerisine askeri helikopter düştü

18.51’DE BİLİNMEYEN BİR NEDENLE DÜŞTÜ

Yerlikaya şöyle konuştu: “Saat 18.51 itibariyle 4. Kara havacılık alayına ait askeri helikopter bilinmeyen bir nedenle Çekmeköy ilçemiz Kirazlıdere Mahallemiz’de site içerisine maalesef düşmüştür. 112, itfaiye, AFAD olay yerine 2 dakika içerisinde geldi. Az önce İl Sağlık Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre 4 askerimiz şehit olmuştur.

Son dakika... İstanbulda site içerisine askeri helikopter düştü

SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANI: 1 ASKER ŞEHİT OLDU

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem CNN TÜRK’e konuştu:

Önlemler alındı. Helikopter acil iniş yapmak isterken düştü. Arkadaşlarımız olay yerinde incelemelerde bulunuyor. Olayı yakınen takip ediyoruz. Biraz sonra olay yerine geçeceğim. Sayısal olarak bir bilgimiz yok. İnönü mahallesi’ne komşu bir mahalle. Helikopter bir sitenin bahçesine düştü. İtfaiye ve sağlık ekipleri şuan olay yerinde. Belediyemizin Fen ve Sağlık İşleri de olay yerine hareket etti.

CNN TÜRK canlı yayınına tekrar bağlanan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, kazada 1 askerin şehit olduğunu duyurdu. Erdem, “Biraz önce üzücü bir haber aldık. 1 askerimizin şehit olduğunu resmi olarak öğrenmiş olduk. Mekanı cennet olsun. 3 de yaralı askerimiz var. Onlar da Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altındalar. Tüm müdahaleler yapıldı.” dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Çekmeköy’de askeri helikopterin düşmesine ilişkin soruşturma başlattı

VALİ YERLİKAYA: ZORUNLU İNİŞ YAPARKEN DÜŞTÜ, 4 YARALI ASKER HASTANEYE KALDIRILDI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, askeri helikopterin zorunlu iniş yaparken düştüğünü söyledi. Twitter hesabından açıklama yapan Yerlikaya “Çekmeköy ilçemizdeki bir site içerisine askeri helikopterimiz zorunlu iniş yaparken düştü.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
İstanbul’da site içerisine askeri helikopter düştü: 4 asker şehit
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir