1. Haberler
  2. Haberler
  3. Sivasspor kafilesi, İsrail’de mahsur kaldı

Sivasspor kafilesi, İsrail’de mahsur kaldı

featured

UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nun 6. ve son haftasında deplasmanda Maccabi Tel-Aviv ile karşılaşan Demir Grup Sivasspor kafilesi, İsrail’den Sivas’a dönerken havalimanında mahsur kaldı. İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lior Haitat, Sivasspor kafilesinin uçuş saatine geç gelmesi nedeniyle Tel Aviv’deki Ben Gurion havalimanında bekletildiğini söyledi.

Sivasspor Kulübü, Haitat’ın Sivas kafilesinin uçuş saatine geç geldiği, bu nedenle Tel Aviv’deki Ben Gurion havalimanında bekletildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Yerel saat ile 1:30’da kalkması gereken Sivasspor kafilesinin uçağı, 4 saatlik bir gecikme sonrası Ben Gurion’dan Sivas’a doğru hareket etti.
Kırmızı-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Maccabi Tel-Aviv maçının ardından Sivas’a dönmeye hazırlanan kafilemiz havalimanında mahsur kaldı. İsrail yetkilileri sistemi ve geçişleri kapatarak kafilemize her türlü zorluğu çıkartıyor.” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada yer alan videoda Sivasspor kafilesinin Tel-Aviv’deki havalimanında bekleyişi ile kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve kulüp yetkililerinin İsrailli görevlileri alkışla protesto etmesi yer aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sivasspor kafilesi, İsrail’de mahsur kaldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir