Sivas-İzmir Arasında Direkt Uçak seferleri için geri sayım başladı.. İşte başlayacağı tarih

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, Sivas ve İzmir arasında uzun zamandır beklenen direkt uçak seferlerinin 1 Ekim 2024’te başlayacağını duyurdu.

Çukurova Uluslararası Havalimanı'na ilk yolcu uçağı indi

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, Sivas ve İzmir arasında uzun zamandır beklenen direkt uçak seferlerinin 1 Ekim 2024’te başlayacağını duyurdu. Bu yeni gelişme, Sivas halkının İzmir’e hızlı ve konforlu ulaşımını kolaylaştıracak. AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, Sivas ve İzmir arasındaki uçak seferlerinin 1 Ekim 2024 itibarıyla başlayacağını söyledi.

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, Sivas ve İzmir arasındaki uçak seferlerinin 1 Ekim 2024 itibarıyla başlayacağını söyledi. Sivaslıların yıllardır beklediği bu gelişme, bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Vekil Toy, yaptığı açıklamada, Sivas ile İzmir’in artık daha yakın olacağını belirtti. Toy, “Göreve başladığımız günden bu yana Sivas’ımızı sürekli meclis gündemine taşımak, Sultan Şehrimizin ve hemşerilerimizin ihtiyaç ve taleplerinin Ankara’da sesi olmak için durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Grup Başkanımız Abdullah Güler’in himayesinde, milletvekilimiz Hakan Aksu ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yöneticileri ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde, Sivas’ımız için önemli bir müjde aldık” dedi.

Toy, aktarmasız Sivas-İstanbul hızlı tren seferinin ardından, uzun yıllardır beklenen Sivas-İzmir uçak seferlerinin de başlayacağını duyurdu. “Pegasus firması tarafından 1 Ekim 2024 tarihi itibarıyla başlayacak aktarmasız Sivas-İzmir uçak seferlerinin tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu başta olmak üzere, Sivil Havacılık Genel Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Yüksek ve Pegasus firmasının kıymetli yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum” diye ekledi.

Bu gelişme, Sivas’ın ulaşım imkanlarını artırırken, bölge halkının İzmir’e olan erişimini de kolaylaştıracak. Seferlerin başlamasıyla birlikte, Sivaslılar artık İzmir’e daha hızlı ve konforlu bir şekilde seyahat edebilecek.

Exit mobile version