Singapur Hava Yolları İstanbul seferlerini durdurdu

featured

Singapur Hava Yolları İstanbul seferlerini durdurduğunu açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:  “Tüm dünyada, ülkelerin Covid-19 salgınını durdurmak için sınır kontrollerini sıkılaştırdığı bir dönemden geçiyoruz. Havacılık endüstrisinde benzeri görülmemiş bu dönemde, ülkelerin aldığı önlemler sonucu Singapur Hava Yolları olarak bazı seferlerimizi daha geçici olarak durduruyoruz.

Bugünkü gelişmeler dahilinde, Singapur Hava Yolları, SilkAir ve Scoot’tan oluşan SIA grup Nisan ayı sonuna kadar planlanan kapasitesinin sadece %50’sini kullanacaktır. 2 Tüm dünyada sınır kontrollerinin sıkılaştırılması ve bunun hava trafiğine derin etkileri düşünüldüğünde, SIA Grup önümüzdeki süreçte kapasitesini daha da düşüreceğini tahmin etmektedir. SIA CEO’su Goh Choon Phong konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Kısa zamanda trafiğimizin büyük bir kısmını kaybettik ve mevcut uçuş ağımızı korumak bizim için mümkünTüm dünyada, ülkelerin Covid-19 salgınını durdurmak için sınır kontrollerini sıkılaştırdığı bir
dönemden geçiyoruz. Havacılık endüstrisinde benzeri görülmemiş bu dönemde, ülkelerin aldığı önlemler sonucu Singapur Hava Yolları olarak bazı seferlerimizi daha geçici olarak durduruyoruz.

Bugünkü gelişmeler dahilinde, Singapur Hava Yolları, SilkAir ve Scoot’tan oluşan SIA grup Nisan ayı sonuna kadar planlanan kapasitesinin sadece %50’sini kullanacaktır. 2 Tüm dünyada sınır kontrollerinin sıkılaştırılması ve bunun hava trafiğine derin etkileri düşünüldüğünde, SIA Grup önümüzdeki süreçte kapasitesini daha da düşüreceğini tahmin etmektedir.
SIA CEO’su Goh Choon Phong konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Kısa zamanda trafiğimizin büyük bir kısmını kaybettik ve mevcut uçuş ağımızı korumak bizim için mümkün olmayacaktır. Daha açık olmak gerekirse, durumdaki bu kötüleşmenin hızlanmasını bekliyoruz. SIA Grup bu zorlu dönemin uzun bir süre devam etmesine hazırlıklı olmalı.”
Şu anda şirket likiditemizi güçlendirmek adına adımlar atıyoruz. SIA Grup, maliyetleri azaltmak için ivedi adımlar atarken aynı zamanda bir kez daha sendika ve birliklere danışacak. Ek önlemler kesinlik kazandığında sizlere duyurulacaktır.
Singapur Hava Yolları’nın İstanbul-Singapur, Singapur-İstanbul uçuş seferleri 1 Nisan – 30 Nisan 2020 arası iptal edilmiştir. Şuanki planlamalar doğrultusunda, uçuşlar Mayıs 2020 itibariyle tekrar başlayacaktır. Bu süre içerisinde çağrı merkezimiz, internet sayfamız, sosyal medya hesaplarımız üzerinden servis vermeye devam edeceğiz.
olmayacaktır. Daha açık olmak gerekirse, durumdaki bu kötüleşmenin hızlanmasını
bekliyoruz. SIA Grup bu zorlu dönemin uzun bir süre devam etmesine hazırlıklı olmalı.”
Şu anda şirket likiditemizi güçlendirmek adına adımlar atıyoruz. SIA Grup, maliyetleri
azaltmak için ivedi adımlar atarken aynı zamanda bir kez daha sendika ve birliklere danışacak.
Ek önlemler kesinlik kazandığında sizlere duyurulacaktır.
Singapur Hava Yolları’nın İstanbul-Singapur, Singapur-İstanbul uçuş seferleri 1 Nisan – 30
Nisan 2020 arası iptal edilmiştir. Şuanki planlamalar doğrultusunda, uçuşlar Mayıs 2020
itibariyle tekrar başlayacaktır. Bu süre içerisinde çağrı merkezimiz, internet sayfamız, sosyal
medya hesaplarımız üzerinden servis vermeye devam edeceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Singapur Hava Yolları İstanbul seferlerini durdurdu