SAS, Uçuş Ekibi İçin Dövme ve Spor Ayakkabı Serbestisini Getirdi

İskandinav havayolu şirketi SAS, uçuş ekibinin dövmelerini sergilemesine ve üniforma ile spor ayakkabı giymesine izin vererek, kapsayıcı ve modern bir çalışma ortamı yaratma taahhüdünde bulundu.

featured

İskandinav havayolu şirketi SAS, uçuş ekibinin dövmelerini sergilemesine ve üniforma ile spor ayakkabı giymesine izin vererek, kapsayıcı ve modern bir çalışma ortamı yaratma taahhüdünde bulundu. Birçok havayolu şirketi kurallarını gevşetirken, İskandinav havayolu şirketi SAS da benzer bir adım atarak uçuş ekibinin dövmelerini gururla sergilemesine ve üniforma ile spor ayakkabı giymesine izin vermeye başladı.

SAS, üniforma kurallarındaki bu güncellemenin “modern, kapsayıcı ve davetkar bir ortam yaratma konusundaki sürekli taahhüdün bir parçası” olduğunu belirtti. Şirket yaptığı açıklamada, “Çalışanlarımızın bireyselliğini ve konforunu daha fazla teşvik ederek, genel deneyimi iyileştirmeyi ve herkesin değerli ve hoş karşılandığını hissetmesini sağlamayı amaçlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bu adım, SAS’ın çalışanlarının kendilerini daha rahat ve özgür hissetmelerine yardımcı olmayı hedefleyen yaklaşımının bir parçası olarak değerlendiriliyor. Uygulama, hem çalışanların memnuniyetini artırmayı hem de yolculara daha samimi ve insan odaklı bir hizmet sunmayı amaçlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SAS, Uçuş Ekibi İçin Dövme ve Spor Ayakkabı Serbestisini Getirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir