Şamil Tayyar’dan AJet’e Tepki: “Bunu Hak Etmiyoruz”

AK Partili Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından düşük maliyetli havayolu şirketi AJet'e, sıkça yaşanan uçuş ertelemeleri ve organizasyon bozukluğu nedeniyle eleştirilerde bulundu.

featured

AK Partili Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından düşük maliyetli havayolu şirketi AJet’e, sıkça yaşanan uçuş ertelemeleri ve organizasyon bozukluğu nedeniyle eleştirilerde bulundu. Tayyar, uçak bilet fiyatlarının artması ve sürekli rötarlar nedeniyle yolcuların büyük mağduriyet yaşadığını ileri sürdü.

AK Partili Şamil Tayyar kendisine ait sosyal medya hesabından Ajet’e tepki gösterdi.

Şamil Tayyar’ın paylaşımı: “Eskiden zenginler, ağalar, beyler binerdi uçağa. Sınıfsal bir ayraçtı aynı zamanda. Çocukken anılarını dinlerdik uçak yolcularının. Yeşilçam filmlerinin vazgeçilmez dekoruydu Yeşilköy (Atatürk) Havalimanı. Yıllar sonra AK Parti döneminde uçaklar geniş kitlelere ulaştı, kimi yerde uçak bilet fiyatları otobüslerin gerisine düştü, teşbih olsun diye ifade edeyim ağasıyla marabası aynı hava aracının müdavimi oldular.

Sınıflar arası keskin ayrılıkların törpülendiği, ulaşımda konforun tabana yayıldığı bu gelişme, AK Partililerin gururla anlattığı başarı öyküsüydü. Ya şimdi? Önce bilet fiyatları çıldırdı, sonra rötarlar. Hele Ajet tam bir facia. Bunu hak etmiyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Şamil Tayyar’dan AJet’e Tepki: “Bunu Hak Etmiyoruz”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir