1. Haberler
  2. Havalimanları
  3. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda temizlik sorunu devam ediyor! Buna artık dur deyin!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda temizlik sorunu devam ediyor! Buna artık dur deyin!

Türkiye’nin dünyaya açılan kapılarından biri olan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki temizlik sorunu ciddi boyutlara ulaşmak üzere.

featured

Türkiye’nin dünyaya açılan kapılarından biri olan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki temizlik sorunu ciddi boyutlara ulaşmak üzere. Malezyalı Malaysia Airports Holdings Berhad adlı yabancı şirketin işlettiği havalimanı, geçen hafta sözleşmesi sonra olan temizlik şirketi ile yeni sözleşme imzalamadı. Anlaşmaya varılan yeni şirketin henüz temizliğe başlamaması nedeniyle havalimanın başta lavabo ve terminal bölümleri olmak üzere birçok alan çöplerle doldu.

Dışardan günlük temizlikçi getirilmişti

Hava Haber’in de geçtiğimiz hafta gündeme getirdiği temizlik sorunu sonrası havalimanı yönetimi çözümü dışardan günlük temizlikçi getirmekle bulmuştu. Ancak bu geçici çözüm de havalimanındaki temizlik sorununu kalıcı olarak devre dışı bırakmaya yetmedi.

Pegasus Hava Yolları’nın operasyonlarının büyük bir kısmını yürüttüğü havalimanına gelen tepkiler her geçen gün artıyor. Havalimanı yönetimi çözüm üretmemekle eleştiriliyor.

Sanki temizlenmiş gibi PR yaptılar

Temizlik sorunu için yeterli bir açıklama yapmayan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Kurumsal İletişim departmanı ise, bazı sosyal medya hesaplarında yayınladığı görsellerle havalimanındaki temizlik sorununu örtmeye çalışıyor. Dışarıdan yabancı uyruklu olduğu iddia edilen günlük temizlikçilere yaptırılan temizlik sonrası bu görsellerin paylaşılması dikkat çekti.

Ağustos 2021’den beri İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG) CEO’su olarak atanan Berk Albayrak da konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
4
sinirli
Sinirli
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda temizlik sorunu devam ediyor! Buna artık dur deyin!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir