Pegasus’un kabin memuru İstanbul-Amsterdam uçuşu sonrası Hollanda’ya ilticada bulundu

Pegasus Havayolları’nda görev yapan Serhat Temel isimli kabin memuru, İstanbul-Amsterdam uçuşu sonrası pasaport polisine giderek iltica talebinde bulundu.

Pegasus'un kabin memuru İstanbul-Amsterdam uçuşu sonrası Hollanda'ya ilticada bulundu

Pegasus Havayolları’nda görev yapan Serhat Temel isimli kabin memuru, İstanbul-Amsterdam uçuşu sonrası pasaport polisine giderek iltica talebinde bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile olayı duyuran Temel, mesajında şunları paylaştı:

“Hepinize merhaba, an itibarıyla Türkiye’de ki 27yillik hayatimi sonlandırıyorum. Ve iltica etmek için Hollanda topraklarına girmiş bulunmaktayım. Hayatim boyunca yasamak istediğim bizi büyüten hep yanımızda olan devlete sIdinmak adına buradayım. Gerek Türkiye’deki şartlar gerekse mevcut düzen, mülteciler, mafyalar, fırsatçılar, ve artık orada insanların sokakta yürürken bile Öldürüldüğü ülkede yasamayı kabul etmiyor Ve istemiyorum.

Köpeklerime iyi bakın ara sıra ziyaretlerine gidin benim yerime Öpün koklayın, sevin. Son olarak birazdan
Havalimani polisine teslim olup iltica kampına götürülmek üzere yola çıkacağım. Sevgiyle kalın Hoşçakalın. BEN SERHAT GiDIYORUM. MACERAM BURAYA KADAR SiZE HAYATINIZDA BASARILAR”

Hollanda’ya iltica eden Pegasus’un kabin memurundan yeni açıklama

Akşam saatlerinde bir mesaj daha paylaşan Temel, Hollanda’da olduğunu ve durumunun iyi olduğunu kaydetti. Temel mesajında şu ifadeleri kullandı:

Yeni paylaşım geldi: Freedom

İstanbul-Amsterdam uçuşu sonrası Hollanda’ya ilticada bulunan kabin memuru Serhat Temel’den yeni paylaşım geldi. Temel paylaşımda, “Freedom” yazdı.

Exit mobile version