Pegasus Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Onur Dedeköylü: Türkiye havacılığındaki büyüme bölgesel kalkınmayı güçlendiriyor ve yeni fırsatlar yaratıyor

Pegasus-Ticaret-Genel-Müdür-Yardımcısı-Onur-Dedeköylü,

Pegasus Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Onur Dedeköylü, Romanya’daki 2024 Bölgesel Hava Taşımacılığı Konferansı’nda Türkiye havacılığının bölgesel kalkınmadaki rolünü vurguladı. Ayrıca, dijital teknolojiler ve sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda büyümeye devam edeceklerini belirtti ve Kurumsal Ödüller kategorisinde ödül aldı.

Pegasus Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Onur Dedeköylü, 6 Eylül’de Romanya’nın Cluj şehrinde gerçekleştirilen 2024 Bölgesel Hava Taşımacılığı Konferansı’nda Hava Yolu Liderleri panelinde konuşmacı olarak yer aldı.

Bölgesel kalkınmada Türkiye pazarındaki son gelişmelerin, şirketimizin aldığı aksiyonların, havacılık sektöründeki güncel durum ve değişimlerin konuşulduğu bu panelde Onur Dedeköylü, “Türkiye’de havacılık büyümeye devam ettikçe bölgesel kalkınmayı güçlendirecek ve bu da bir çok sektörde yeni fırsatlar yaratacak.” şeklinde konuştu.

Ayrıca, Kurumsal Ödüller kategorisinde şirketimiz adına aldığı ödülle; elde ettiğimiz bu başarılarla birlikte değerli misafirlerimiz için dijital teknolojiler ve sürdürülebilirlik hedeflerimiz doğrultusunda büyümeye devam edeceğimizi vurguladı.

Exit mobile version