Pegasus Kış Sezonunda Saraybosna ve Üsküp Uçuşlarını Artırıyor

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen'den Saraybosna ve Üsküp'e olan uçuş frekanslarını artırıyor. 27 Ekim'den itibaren Saraybosna'ya günlük iki, Üsküp'e ise on bir haftalık uçuş planlanıyor.

Pegasus'tan Yaz biletini alan BolBollulara, 1 kış bileti Pegasus'tan hediye!

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen’den Saraybosna ve Üsküp’e olan uçuş frekanslarını artırıyor. 27 Ekim’den itibaren Saraybosna’ya günlük iki, Üsküp’e ise on bir haftalık uçuş planlanıyor.

Pegasus Hava Yolları, önümüzdeki kış sezonunda İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Saraybosna ve Üsküp’e düzenlediği uçuşların frekanslarını artırma kararı aldı.

Saraybosna: 27 Ekim’den itibaren, Pegasus Hava Yolları İstanbul ile Bosna-Hersek’in başkenti Saraybosna arasında günlük iki uçuş gerçekleştirecek. Bu yeni düzenleme, geçen yılki on bir haftalık uçuş rotasından daha uzun bir süreyi kapsayacak. Kış döneminde bu uçuşlar, Pegasus’un Antalya’dan Saraybosna’ya yaptığı iki haftalık uçuşlarla tamamlanarak toplamda on altı haftaya ulaşacak.

Üsküp: Aynı tarihten itibaren, İstanbul ile Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp arasında on bir haftalık uçuş gerçekleştirilecek. Bu süre, başlangıçta planlanandan ve geçen yılki sekiz haftalık rotasyondan daha fazla olacak. Ayrıca, kış dönemi boyunca İzmir’den üç haftalık ve Antalya’dan iki haftalık ek uçuşlarla toplamda on altı haftalık operasyon gerçekleştirilecek.

Exit mobile version