1. Haberler
  2. Gündem
  3. Norwegian Air personelin yarısını işten çıkartıyor!

Norwegian Air personelin yarısını işten çıkartıyor!

featured

Avrupa’nın üçüncü büyük düşük maliyetli havayolu şirketi Norwegian Air’de varlığını sürdürebilmek adına çalışanlarının yüzde 50’sini geçici olarak işten çıkartacak.

13 Mart – 29 Mart tarihleri ​​arasında Amsterdam, Madrid, Oslo, Stockholm, Barselona ve Paris’ten ABD’ye yapılan uzun mesafeli uçuşların çoğu iptal edildi.

13 Mart’tan Mayıs sonuna kadar, Roma ile ABD arasındaki tüm uçuşlar iptal edilecek.

29 Mart’tan Nisan sonuna kadar, Paris, Barselona, ​​Madrid, Amsterdam, Atina ve Oslo’dan ABD’ye tüm uçuşlar iptal edilecek.

Londra Gatwick ve ABD arasındaki tüm uçuşlar normal bir şekilde devam edecek.

Havayolu şirketi ayrıca Norveç’teki iç hat uçuşlarının ve Oslo-Kopenhag ile Oslo-Stockholm gibi İskandinavya uçuşlarının büyük bir kısmını iptal edecek. İtalya uçuşları da iptal edilecek.

Koronavirüsünün bir etkisi olarak sefer iptallerinin yanı sıra, çalışanlarının en az yüzde 50’si de geçici olarak işten çıkartılacak.

Gatwick Hotel, Norwegian Air personelini otele almadı

Havayolu şirketi korona virüs ile mücadelesi sırasında artan mali problemler yüzünden ekiplerin konakladığı otellere de ödeme yapamadı. Bu yüzden Gatwick Hotel’de ödeme alana kadar ekiplerin otelde kalmasına müsade etmeyerek, otele gelen personele kapılarını kapattı.

AirportHaber

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Norwegian Air personelin yarısını işten çıkartıyor!
Yorum Yap