New York LaGuardia Havalimanında bebek bezinde 17 mermi ele geçirildi

Havalimanında bebek bezinde 17 mermi ele geçirildi

New York LaGuardia Havalimanı’ndaki görevliler bir erkekten, X-ray cihazının alarmının çalmasının ardından temiz gözüken bebek bezini açmasını istedi. Görevliler tek kullanımlık bebek bezinin içine gizlenmiş 17 mermiyi ele geçirdi. Erkek yolcu bu fikri kız arkadaşının verdiğini belirtti.

Ulaştırma Güvenliği İdaresi, yetkilileri, kontrol noktasındaki X-ray cihazının alarmının çalmasının ardından, ‘temiz’ gibi görünen bebek bezini kontrol ettiklerini ve içerisine saklanmış 17 mermi bulduklarını söyledi.

New York LaGuardia Havalimanı’nda gerçekleşen olayda, erkek yolcu başlangıçta kurşun dolu bebek bezinin çantasına nasıl girdiğini bilmediğini iddia etti. Ancak daha sonra kız arkadaşının onu oraya koymasını önerdiğini söyledi.

Yolcunun Chicago Midway Havaalanı’na bilet alan bir Arkansaslı olduğunun tespit edildiği belirtilirken ismine dair bilgi verilmedi.

Liman İdaresi Polisi, 9 mm’lik mermileri yasa dışı olarak bulundurma suçundan yolcuyu suçladı.

Geçtiğimiz ay ise görevliler, LaGuardia Havalimanı’nda kareli bir çantada bir çift spor ayakkabının içine gizlenmiş 45 kalibrelik bir tabanca ve altı kurşunla dolu bir şarjör bulmuştu. (AirportHaber)

Exit mobile version