1. Haberler
  2. Türk Hava Yolları
  3. Murat Şeker’den 2024 ISTAT EMEA Konferansında Önemli Mesajlar

Murat Şeker’den 2024 ISTAT EMEA Konferansında Önemli Mesajlar

THY Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Murat Şeker, İstanbul’da düzenlenen ISTAT EMEA konferansında havacılık sektöründeki zorluklara karşı kolektif çaba çağrısında bulundu.

featured

THY Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Murat Şeker, İstanbul’da düzenlenen ISTAT EMEA konferansında havacılık sektöründeki zorluklara karşı kolektif çaba çağrısında bulundu.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi, Genel Müdür (Mali) Yardımcısı Doç. Dr. Murat Şeker, 22-24 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşen 2024 ISTAT EMEA (International Society of Transport Aircraft Trading) konferansında açılış konuşmasını yaptı. Şeker, 2000’den fazla havacılık sektörü temsilcisinin katıldığı bu önemli organizasyonda, katılımcıları Türk misafirperverliği ile ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şeker, konuşmasında küresel ekonomi, bölgesel gelişmeler ve Türkiye ekonomisine değinerek, Türk Hava Yolları’nın uzun vadeli stratejilerini paylaştı.

Şeker yaptığı konuşmayı sosyal medya hesabından böyle paylaştı: “22-24 Eylül tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen ve havacılık sektöründen 2000’den fazla katılımcıyı bir araya getiren 2024 ISTAT EMEA (International Society of Transport Aircraft Trading) konferansında açılış konuşmasını yapmaktan onur duydum. Paydaşlarımızı İstanbul’da Türk misafirperverliği ile ağırlamaktan da büyük memnuniyet duyduk.

ISTAT havacılık sektörünün en önemli organizasyonlarından biridir. Dünyanın dört bir yanındaki havayolları, leasing şirketleri, uçak ve motor üreticileri, finans kuruluşları, hukuki danışmanlık firmalarının katılımıyla konferanslar düzenliyor.

Konuşmamda, küresel ekonomi, bölgesel gelişmeler, Türkiye ekonomisi ve havacılık sektörü ile milli bayrak taşıyıcımız Türk Hava Yolları’nın uzun vadeli stratejileri başta olmak üzere sektörümüzü etkileyen önemli konulara ilişkin görüşlerimi paylaştım.

Jeopolitik istikrarsızlıklardan ekonomik belirsizliklere, tedarik zinciri ve mevzuat kısıtlamalarından altyapı sınırlamalarına kadar havacılık sektöründe karşılaşılan zorlukların üstesinden gelebilmek için kolektif bir çabaya ihtiyaç olduğuna inanıyorum.

Çok sayıda aydınlatıcı sunum ve tartışmanın yanı sıra değerli paydaşlarımızla ağ kurma fırsatlarıyla verimli bir konferans olduğuna inanıyorum. Bu güzel organizasyon için İSTAT ekibine teşekkür ediyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Murat Şeker’den 2024 ISTAT EMEA Konferansında Önemli Mesajlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir