Meteoroloji’den son dakika kar yağışı ve hava durumu uyarıları art arda geliyor! O illerde yaşayan vatandaşlar dikkat

featured

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yurt geneline ilişkin hava durumu raporu ve kar yağışı uyarıları son dakika olarak yayınlandı. Aralık ayının ilk haftasını yaşadığımız şu günlerde Kasım ayına oranla sıcaklıklarda düşüşler görülürken, yağışlı havalar yurt genelinde etkisini hissettirmeye devam ediyor. Doğu ve İç Anadolu bölgesinde önümüzdeki günlerde kar yağışları görülecek. Özellikle sabah saatlerinde işe, okula gidecek vatandaşlar sürprizle karşılaşmak istemiyor. Hal böyleyken, vatandaşlar evlerinden çıkmadan önce ‘Hava durumu nasıl olacak ve kar ne zaman yağacak?’ sorusunun cevabını araştırıyor. MGM; önümüzdeki beş güne ilişkin hava durumu ve sıcaklık değerlerini açıklarken özellikle Pazar gününe dikkat çekerek kar yağışı uyarılarında bulundu. Haberimizin detaylarından Meteoroloji’nin son dakika hava durumu ve kar yağışı uyarısı hakkında bilgi edinebilir; beş günlük sıcaklık değerlerini hızlı ve kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yurt geneline ilişkin hava durumu raporları yayınlandı. MGM, yayınladığı raporda özellikle Pazar gününe dikkat çekerken, pek çok ilde kar yağışı görüleceğini belirtti. Aralık ayı itibariyle sıcaklıklar hissedilir şekilde düşüş gösterirken, Doğu ve İç Anadolu bölgesinde kar yağışları görülecek. Hâl böyle olunca da ‘Hava durumu nasıl olacak?’ sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Beş günlük hava durumu ve sıcaklık değerlerini açıklayan MGM; Doğu Anadolu ve İç Anadolu merkezli kar yağışlarına dikkat çekerken, aralarında İstanbul’un da yer aldığı birçok Batı ili için ise sağanak yağışlara vurgu yaptı.

METEOROLOJİ’DEN KAR YAĞIŞI UYARISI GELDİ! O İLLERDE YAŞAYANLAR DİKKAT

Haberimizin ilerleyen sayfalarından, Meteoroloji’nin son dakika hava durumu ve kar yağışı uyarısı hakkında bilgi edinebilir; İstanbul ve il il sıcaklık değerlerini hızlı ve kolay bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin iç ve doğu kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu’nun güneyi ile Tunceli ve Ordu çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Şanlıurfa’da yer yer kuvvetli olmak üzere Güneydoğu Anadolu ile Ordu’da yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın, sabah saatlerinde Akdeniz’in iç kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

METEOROLOJİ UYARDI! KAR GELİYOR

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü önümüzdeki 5 güne ilişkin hava durumu raporlarını yayınlarken, Pazar gününe dikkat çekti. Pazar günü birçok ilimizde kar yağışları etkisini gösterecek.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Meteoroloji’den son dakika kar yağışı ve hava durumu uyarıları art arda geliyor! O illerde yaşayan vatandaşlar dikkat