1. Haberler
  2. Hava Yolları
  3. Lufthansa Ortadoğu Uçuşlarını Geçici Olarak Durdurdu!

Lufthansa Ortadoğu Uçuşlarını Geçici Olarak Durdurdu!

featured

Almanya merkezli Lufthansa, İsrail ve İran arasındaki olası çatışma riski nedeniyle İsrail, İran, Lübnan, Ürdün ve Irak’a planlanan uçuşlarını 12 Ağustos’a kadar iptal etti. Güvenlik endişesiyle alınan bu karar, yolculara ücretsiz değişim ve iade seçenekleri sunuyor.

Almanya merkezli Lufthansa Hava Yolları, İsrail ile İran arasındaki olası çatışma riski sebebiyle Ortadoğu’daki birçok havaalanına yönelik uçuşlarını geçici olarak durdurma kararı aldı. Karar, Lufthansa’ya bağlı diğer hava yolu şirketlerini de kapsıyor.

Lufthansa’nın resmi açıklamasına göre, İsrail’deki tüm havaalanları ile İran’ın Tahran şehrine planlanan uçuşlar 12 Ağustos Pazartesi gününe kadar iptal edildi. Aynı zamanda Lübnan’ın Beyrut kentine yönelik uçuşlar da bu tarihe kadar durduruldu.

Ürdün’ün başkenti Amman ile Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) başkenti Erbil’e olan uçuşlar da 7 Ağustos Çarşamba gününe kadar askıya alındı.

Lufthansa, bu kararların güvenlik endişeleri nedeniyle alındığını vurgularken, iptal edilen uçuşlar için yolcuların biletlerinin ücretsiz değiştirileceğini veya 20 Ağustos’a kadar olan uçuşlar için ücretsiz iptal ve iade seçeneklerini sunacaklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Lufthansa Ortadoğu Uçuşlarını Geçici Olarak Durdurdu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir