1. Haberler
  2. Hava Yolları
  3. Lufthansa Group’un Tatil Havayolu Discover’da Pilotlar ve Kabin Memurları Greve Gidiyor

Lufthansa Group’un Tatil Havayolu Discover’da Pilotlar ve Kabin Memurları Greve Gidiyor

Discover Havayolları’nda kokpit ve kabin ekipleri, ücret ve toplu iş sözleşmeleri konusundaki taleplerinin karşılanmaması nedeniyle 27-30 Ağustos tarihleri arasında grev yapacak.

featured

Discover Havayolları’nda kokpit ve kabin ekipleri, ücret ve toplu iş sözleşmeleri konusundaki taleplerinin karşılanmaması nedeniyle 27-30 Ağustos tarihleri arasında grev yapacak. Vereinigung Cockpit ve Ufo sendikalarının öncülüğündeki bu grev, uçuş iptalleri ve gecikmelerine yol açabilir. Yolcuların, planladıkları seferlerle ilgili güncel bilgi almak için havayolu şirketiyle iletişime geçmeleri öneriliyor.

Lufthansa Group bünyesindeki tatil havayolu şirketi Discover’da uçuş ekipleri greve gidiyor.

Lufthansa Group bünyesindeki tatil havayolu şirketi Discover’da, kokpit ve kabin personelinin 27 Ağustos saat 00:01’den 30 Ağustos saat 23:59’a kadar grev yapacağı açıklandı. Vereinigung Cockpit ve Ufo sendikaları tarafından başlatılan grev, personel ücretleri ve toplu iş sözleşmelerinin yeniden düzenlenmesi talebiyle gerçekleştiriliyor.

Vereinigung Cockpit, Almanya merkezli kokpit personeli için yeni bir ücret ve genel toplu iş sözleşmesi talep ederken, Ufo sendikası ise kabin personelinin haklarının iyileştirilmesini amaçlıyor. Bu grev, her iki sendikanın da taleplerine yönelik çözüm sağlanana kadar devam edecek.

Yolcuların, olası uçuş iptalleri ve gecikmeler hakkında bilgi almak için hava yolu şirketiyle iletişime geçmeleri tavsiye ediliyor. Vereinigung Cockpit, yolcuların anlayışını talep ederken, yaşanabilecek aksaklıklar için özür diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Lufthansa Group’un Tatil Havayolu Discover’da Pilotlar ve Kabin Memurları Greve Gidiyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir