1. Haberler
  2. Haberler
  3. Karar resmî gazetede yayınladı: 15 Temmuzda havalimanı metroları ücretsiz olacak

Karar resmî gazetede yayınladı: 15 Temmuzda havalimanı metroları ücretsiz olacak

featured

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, İstanbul, Ankara ve İzmir’deki raylı sistem hatları vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Başkentray, Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İZBAN ücretsiz olacak.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle 15 Temmuz Pazartesi günü İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistem hatları vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Ürettikleri Bazı Mal ve Hizmetlerden Ücretsiz veya İndirimli Olarak Faydalanacakların Tespitine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karara göre, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Ankara’da Başkentray, İstanbul’da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir’de İZBAN ücretsiz olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Karar resmî gazetede yayınladı: 15 Temmuzda havalimanı metroları ücretsiz olacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir