İzmir-Diyarbakır Seferinde SunExpress’in Uçağı 4 Kez Rötar Yaptı, Yolcular İsyan Etti

İzmir'den Diyarbakır'a sefer yapacak olan SunExpress'in 20:20 uçağı, peş peşe rötarlar nedeniyle yolcuları mağdur etti.

featured

İzmir’den Diyarbakır’a sefer yapacak olan SunExpress’in 20:20 uçağı, peş peşe rötarlar nedeniyle yolcuları mağdur etti. Uçak, sırasıyla 22:00, 01:00, 02:00 ve 03:00’e ertelendi. Yolcular, yetkililere ulaşamamanın ve mağduriyetin sıkıntısını yaşarken, bazı yolcular gazetemiz Güneydoğu Ekspres’e yaşadıkları zorlukları anlattı.

İzmir’den Diyarbakır’a sefer yapacak SunExpress’in 20:20 uçağı 4 defa üst üste rötar yaptı. 20:20’de kalkması gereken uçak önce 22:00’a, sonra, 01:00’a, ardından 02:00’a ve yine ardından saat 03:00’a rötar yaptı.

Uçağın yeni bir rötar yapıp yapmayacağı henüz bilinmezken yolcular çileden çıktı. Gazetemiz Güneydoğu Ekspres’e ulaşan yolculardan biri, uçağın toplamda 5 saatten fazla rötar yaptığını ve bütün yolcuların mağdur olduğunu söyledi.

Şikayet için her hangi yetkili bir muhatap bulamadıklarını aktaran yolcu şunları kaydetti: “Kızım tek başına okuldan eve dönecek hasta insanlar çocuklar aileler var ve hepsi havaalanında ve mağdur. Kanun gereği 3 saatten sonra otele götürmeleri lazım. Hiçbir yetkiliye ulaşamıyoruz.”

Kaynak: guneydoguekspres

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
İzmir-Diyarbakır Seferinde SunExpress’in Uçağı 4 Kez Rötar Yaptı, Yolcular İsyan Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir