İlker Aycı’dan Dünya Pilotlar Günü Mesajı

featured

THY yönetim kurulu başkanı M. İlker Aycı Dünya Pilotlar Günü için açıklama yaptı.

İşte yapılan o açıklama;

Değerli Mesai Arkadaşlarım,

1912 yılında ilk Türk pilotu Mehmet Fesa Evrensev’in ülkemiz semalarındaki ilk uçuşuna adanan bu özel günde, havacılığın vazgeçilmez unsurları olan pilotlarımızı bir kez daha hatırlıyoruz.

Havacılığın en önemli rolünü üstlenen ve uçuş emniyetinin ayrılmaz birer parçası olan pilotlarımız, her koşulda çalışma ahlakları ve profesyonellikleri ile misafirlerimizi sevdiklerine ulaştırırken, bu zorlu süreçteki fedakârlıkları ile de bizleri gururlandırıyorlar.

Pilotlarımız, böyle bir süreçte sorumluluğunu aldıkları her uçuşta, yurtdışındaki vatandaşlarımızın ülkemize kavuşmasını ve tüm dünyanın ihtiyaç duyduğu sağlık malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayan kutsal bir görevi ifa ediyorlar.

Bu uçuşların gerçekleşmesini sağlayan ekiplerimiz arasında kaybettiğimiz iş arkadaşlarımız, dostlarımız var. Kendilerine Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Mekânları cennet olsun inşallah. Ayrıca, bu zorlu hastalıkla mücadele eden, karantinada ya da tedavi altında olan iş arkadaşlarımız var. Kendilerine de acil şifalar diliyorum.

Eşi ve benzeri olmayan böyle bir krizi yaşadığımız bugünlerde, birbirimize daha çok sarılmamız gereken bir süreçten geçiyoruz. İçinde bulunduğumuz zorlu günlerin ardından havacılık yeni bir ivmeyle yükselişe geçtiğinde Türk Hava Yolları ailesi olarak kıtalar, insanlar ve kültürler arasında köprü kurma misyonumuza her zamankinden daha büyük bir azim ve şevkle sürdüreceğiz.

Yepyeni başarı hikâyelerine imza atarken, bunun baş aktörleri arasında yerlerini alacak olan pilotlarımızın aynı heyecan ve disiplin ile misafirlerimizi emniyet içinde uçurmaya devam edeceklerine inancım tam. Başta sevenleriyle bekleyenleri buluşturan değerli pilotlarımızın olmak üzere, büyük Türk Hava Yolları ailesinin mensuplarının Dünya Pilotlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, kendilerine emniyetli uçuşlar ve mutlu bir hayat diliyorum.

Saygılarımla,

M. İlker Aycı
Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
İlker Aycı’dan Dünya Pilotlar Günü Mesajı