1. Haberler
  2. Hava Yolları
  3. Himalaya Airlines dijital dönüşümünü Hitit’le tamamlayarak operasyonlarına başladı

Himalaya Airlines dijital dönüşümünü Hitit’le tamamlayarak operasyonlarına başladı

Himalaya Airlines, havacılık teknolojileri devi Hitit'in yolcu hizmet sistemleri ve muhasebe çözümlerini kullanmaya başladı.

featured

Himalaya Airlines, havacılık teknolojileri devi Hitit’in yolcu hizmet sistemleri ve muhasebe çözümlerini kullanmaya başladı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderilen açıklaması şöyle:

“Mevzuat kapsamındaki kamuya açıklama yapma yükümlülüğümüz kapsamında, işbu açıklama tarihi itibarıyla alınan onay çerçevesinde, Şirketimizce yeni kazanılan Nepal menşeili havayolu firması Himalaya Airlines, Şirketimizin yolcu hizmet sistemleri ve muhasebe çözümlerini kullanmaya başlamış olup, kullanım süresi 10 (on) yıl olacaktır.”

NEPAL’DE HİZMET VERİLEN İKİNCİ ŞİRKET OLDU

Konuyla ilgili açıklama yapan Hitit’in Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevra Onursal Karaağaç, şunları söyledi:

“Nepal’deki operasyon ağımızı gittikçe büyütmeye devam ediyoruz. Nepal Havayolları sonrasında şimdi de Himalaya Airlines ile çalışmaya başladığımız için çok mutluyuz. Teknolojimize güvendiğimiz kadar müşteri hizmetleri alanındaki yaklaşımımızın da takdir topladığını biliyoruz. Partnerlerimizin Hitit’ten duyduğu memnuniyetin, sektörümüzde tercih edilirliğini arttırdığını farkındayız ve bu bilinçle yüksek hizmet ve teknoloji kalitemizden ödün vermeden çalışmaya devam edeceğiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Himalaya Airlines dijital dönüşümünü Hitit’le tamamlayarak operasyonlarına başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir