Advertisement
  1. Haberler
  2. Haberler
  3. Havalimanında sarılmaya 3 dakika sınırlaması getirildi

Havalimanında sarılmaya 3 dakika sınırlaması getirildi

featured

Yeni Zelanda’daki Dunedin Havalimanı, vedalaşmalara 3 dakikalık sınır getiren tabelalarıyla sosyal medyada gündem oldu. “Daha samimi vedalar için otoparkı kullanın” mesajı, kucaklaşmaya getirilen sınıra tepki çekerken, CEO De Bono hızlı vedaların daha fazla insanın sarılmasına olanak tanıdığını savundu.

Yeni Zelanda’daki Dunedin havalimanı, havalimanındaki vedaları 3 dakikayla kısıtladı. havalimanına “maksimum sarılma süresi 3 dakikadır” yazan tabelalar asıldı.

Yeni Zelanda’daki Dunedin Havaalanı, yolcu bırakma alanında kucaklaşmaya üç dakika sınırı getiren ve “daha samimi vedalar için lütfen otoparkı kullanın” diye ekleyen yeni tabelasıyla dünya çapında tartışmalara yol açtı.

Facebook’ ta viral olan bir gönderiye yorum yapanlardan bazıları kucaklaşmaya getirilen sokağa çıkma yasağına öfkelenirken, bazıları da ücret ve cezalardaki genel artış göz önüne alındığında bir havaalanının hala ücretsiz bir bırakma alanına sahip olmasına hayret ediyor.
Dunedin Havalimanı CEO’su Daniel De Bono, Yeni Zelanda’nın RNZ radyosuna verdiği bir röportajda konuya değindi. Havaalanlarını “duygu yuvası” olarak tanımlayan De Bono, 20 saniyelik bir kucaklaşmanın “aşk hormonu” oksitosin patlaması için yeterli olduğunu öne süren bir araştırmaya işaret etti ve müşterilerin hızlı bir şekilde ilerlemesinin daha fazla insanın daha fazla kucaklaşmasını sağladığını savundu.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
1
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
sinirli
Sinirli
Havalimanında sarılmaya 3 dakika sınırlaması getirildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir