Havalimanında feci olay… Uçak motorunun çektiği yer çalışanı hayatını kaybetti

San Antonio Uluslararası Havaalanı'na inen Delta Airlines'a ait yolcu uçağını motoru, yer çalışanını içerisine çekti.

UÇAK MOTORU KAZA

ABD Teksas’ta yer alan San Antonio Uluslararası Havaalanı feci bir kaza yaşandı. San Antonio Uluslararası Havaalanı’na inen Delta Airlines’a ait yolcu uçağını motoru, yer çalışanını içerisine çekti. Feci olayda çalışanın hayatını kaybettiği açıklandı.

Uçak motoru içerisine çekti

Cuma günü saat 22.30’dan hemen önce iniş yapan bir uçağın motoruna bir yer çalışanının girdiğinin bildirilmesi üzerine acil durum ekipleri uçağa çağrıldı. Delta uçuşu Los Angeles’tan yeni gelmişti ve olay anında sadece bir motor çalışıyordu.

Delta’dan açıklama geldi

Hayatını kaybeden çalışanın Delta ve diğer havayolları şirketlerinin sözleşme yaptığı bir şirket olan Unifi Aviation tarafından istihdam edildiği açıklandı. Delta Airlines, olayla ilgili soruşturmaları tamamen desteklediğini söyledi.

Bir havaalanı çalışanı, San Antonio Uluslararası Havaalanında bir Delta Air Lines jet motoruna “yutulduktan” sonra öldü.

Derin üzüntü içerisindeyiz

Delta tarafından yapılan açıklamada, “Unifi Aviation, 23 Haziran 2023 Cuma günü geç saatlerde trajik bir olayda San Antonio Uluslararası Havalimanı’ndaki çalışanımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. Kalbimiz merhumun ailesiyle birlikte ve çalışanlarımızı sahada desteklemeye ve bu süre zarfında onlara bakılmasını sağlamaya odaklanmaya devam ediyoruz” denildi.

Hava Haber

Exit mobile version