HavaHaber’in medya sponsoru olduğu Deniz Teknolojileri Semineri başlıyor

havahaber-logo

HavaHaber’in de sponsoru olduğu Deniz Teknolojileri Semineri 8 Aralık’ta başlıyor.  Yıldız Teknik Üniversitesi Savunma Sanayi Teknolojileri Topluluğu tarafından hazırlanan seminer Davutpaşa Tarihi Hamam’da gerçekleştirilecek. Herkesin katılımını açık olan seminerin sonunda sertifikalar dağıtılacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi Savunma Sanayi Teknolojileri Topluluğu tarafından yapılan etkinlik duyurusu şu şekilde:

“Savunma Sanayi Teknolojileri Topluluğu ve Gemi ve Denizcilik Kulübü olarak Deniz Teknolojileri Semineri etkinliğimiz için gün sayıyoruz.

8 Aralık 2023 tarihinde ortak bir şekilde düzenlediğimiz Deniz Teknolojileri Semineri’nde sektörden yetkin konuşmacılarla bir araya gelerek bu alandaki son gelişmeleri öğrenme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Davutpaşa Tarihi Hamam’da gerçekleştireceğimiz etkinliğe katılarak Deniz Teknolojileri alanındaki firmaların projeleri ve ürünleri hakkında bilgi alabilir, alanlarında uzman konuklara istediğiniz soruları yöneltebilir, iş sektörünü daha yakından tanıyabilir ve çekilişlere katılarak etkinliğimize özel sürpriz hediyelerden yararlanabilirsiniz. Deniz Teknolojileri Semineri etkinliğimiz herkesin katılımına açık, ücretsiz ve sertifikalıdır.”

Exit mobile version