Hava-Sen, 5000 Üyeye Ulaşarak İlk Hedefini Aştı, Yeni Hedef 10.500 Üye

Havayolu Çalışanları Sendikası (Hava-Sen), 1 Temmuz itibariyle 5000 üyeye ulaşarak ilk hedefini geride bıraktığını duyurdu. Sendika, yeni hedefin 10.500 üyeye çıkarak yetkili sendika statüsüne ulaşmak olduğunu açıkladı.

HAVA-sen

Havayolu Çalışanları Sendikası (Hava-Sen), 1 Temmuz itibariyle 5000 üyeye ulaşarak ilk hedefini geride bıraktığını duyurdu. Sendika, yeni hedefin 10.500 üyeye çıkarak yetkili sendika statüsüne ulaşmak olduğunu açıkladı. Hava-Sen, üyelerine teşekkür ederek, değişim ve yenilik arayışındaki kararlılıklarını vurguladı.

Havayolu Çalışanları Sendikası (Hava-Sen), 1 Temmuz itibariyle 5000 üyeye ulaşarak ilk hedefini geride bıraktığını duyurdu. Sendikadan yapılan açıklamada, yeni hedefin 10.500 üyeye çıkarak yetkili sendika statüsüne ulaşmak olduğu belirtildi.

Hava-Sen’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“1 Temmuz 2024 itibariyle 5000 üyeye ulaştık ve ilk hedefimizi aşmış olduk. İkinci hedefimiz ise 10.500 üye sayısına ulaşarak yetkili sendika olmaktır. Şu ana kadar bize inanan, değişim isteyen, ne istediğini bilen üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Değişim kolay değildir; enerji, kararlılık ve cesaret ister. Değişirseniz ayakta kalırsınız, değişemezseniz ilerleyemezsiniz ve kaybolup gidersiniz.

Biz hem yasal limitleri aşmak için mücadele ediyoruz hem de sabitlenmiş algıları yenmeye çalışıyoruz. Bütün bunları yaparken de imkansızlıklar içinde sizlerden aldığımız güç ile ilerliyoruz. Daha kaybedecek çok haklarınız var. Kayıplara dur demek için Hava-Sen’e üye olun. Denenmişleri denemeye devam etmeyin. Hep aynı şekilde durarak veya aynı şekilde hareket ederek çözüm ve değişim sağlanamaz. Biz her zaman olduğumuz yerdeyiz. Gelirseniz, birlikte olacağız ve değiştireceğiz.”

Hava-Sen, üyelerine olan teşekkürlerini ileterek, değişim ve yenilik arayışındaki kararlılıklarını vurguladı. 

Exit mobile version