Hangi havayolu şirketleri kabin memuru arıyor? Tüm detaylar bu haberde

Türkiye’de havayolu şirketleri peş peşe ilana çıkmaya başladı. Bu ilanların başında Türk Hava Yolları geliyor. Peki hangi şirket kabin memuru arıyor?

türk-hava-yolları-hostes-13

Pandeminin havacılık üzerindeki etkisinin azaltmasının ardından Türkiye başka olmak üzere birçok ülkede hava yolu şirketlerinde hareketlilik başladı. Türkiye’de havayolu şirketleri peş peşe ilana çıkmaya başladı. Bu ilanların başında Türk Hava Yolları geliyor. Peki hangi şirket kabin memuru arıyor? Kabin memuru alımları başladı mı? THY’nin kabin 2022 kabin memuru alımlarını detayları nasıl? Detaylar haberimizde.

 
THY BİN KABİN MEMURU ALACAK

Türk Hava Yolları’nda Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanlığına Prof. Dr. Ahmet Bolat’ın gelmesiyle birlikte alımlar için ilk adım atıldı. Türk Hava Yolları, bin yeni kabin memuru istihdam edeceğini açıkladı.

İlişkili Yazı
Türk Hava Yolları kabin memuru alımını duyurdu; Kimler başvuruda bulunabilecek?
Haberi görüntüle

Halihazırda 12 binin üzerinde kabin memuruyla operasyonlarını icra eden bayrak taşıyıcı THY, alımların sadece kadın adaylar için açıldığını duyurdu.

 
İŞTE THY’nin alım şartları

Genel Koşullar
  • T.C. vatandaşı olmak (Mavi kart sahibi olanlar başvuru yapabilir.)
  • 01/01/1992 ile 31/12/2002 tarihleri arasında doğmuş olmak
  • En az lise mezunu olmak
  • İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih sebebidir.)
  • Adli Sicil Kaydı ve/veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak
  • Daha önce THY AO veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak

THY ilanının detaylarına ulaşmak ve başvurada bulunmak için tıklayınız

 
SunExpress kabin memuru alımı açtı; İşte aranan özellikler

Türk Hava Yolları’nın bugün bin yeni kabin memuru alacağının müjdesinin vermesini ardından THY ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress de Kariyer.Net üzerinden ilan açtı.

SunExpress belli süreli olmak üzere kabin memuru alacak. 20 ile 35 yaş arasındaki adaylar başvuru yapabilecek. 40 yaşını doldurmamış farklı şirketlerde 1 yıl kabin memuruluğu yapmış olanlar da şirket tarafından kabul edilecek.

İlana ve detaylara ulaşmak için tıklayınız

Pegasus Hava Yolları süreli kabin memuru arıyor; İşte aranan özellikler

Türk Hava Yolları ve Sunexpress’in ardından Pegasus Hava Yolları da kabin memuru ilanı açtı. Pegasus belirli bir süre için Antalya’da görevlendirmek için kabin memuru alımını duyurdu. İşte Pegasus’un aradığı özellikler.

İlana ve detaylara ulaşmak için tıklayınız

Bunların dışında birçok kullanıcı nasıl kabin memuru olunur? Pilot maaşları ne kadar oldu? THY’de pilotlar ne kadar maaş alıyor gibi sorular soruyor. THY’de pilotların 2022’de aldığı maaşlarla ilgili habere gitmek için bu linke, pilotların ne kadar maaş aldığı detayları bu haberde, F-16 ve savaş pilotlarının maaşlarıyla ilgili haberler ise bu linkte yer alıyor.

Exit mobile version