Hafta sonu uçak seferleri yapılacak mı? Pegasus’tan açıklama geldi

featured

Koronavirüs vaka sayısının artmasın ardından İçişleri Bakanlığı 14 Büyükşehir ve Zonguldak’ta hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan etti. Bu açıklamanın ardından gözler Ulaştırma Bakanlığı’na çevrildi. Pazartesi günü başlayan uçak seferlerinin hafta sonu yapılıp yapılmayacağı ile ilgili olarak bir açıklama gelmedi.

RESMİ AÇIKLAMA HENÜZ YOK!

Türk Hava Yolları, Pegasus ve SunExpress seferlerinin yapılıp yapılmayacağı ile ilgili resmi açıklama yapılmadı. Cumartesi ve Pazar günü için bilet satın alan vatandaşların ne yapacağı da belli değil.

KARARI SHGM VERECEK

uçak yolculukları için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün talimatı bekleniyor.

KOCA’NIN SÖZLERİ “YASAK YOK” DİYE YORUMLANDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Çarşamba günü video konferans yoluyla gerçekleşen bilim kurulu toplantısında hafta sonu için sokağa çıkma yasağı gündeme gelmişti. Koca hafta sonu sokağa çıkma yasağı konusunda bir düşüncenin olmadığını belirtmişti. Bakan vaka artışı söz konusu olursa sokağa çıkma yasağının gündeme gelebileceğini söylemişti.

PEGASUS’TAN AÇIKLAMA

Pegasus’tan yapılan açıklamada Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden bilgi beklenmekte olduğu belirtildi. Açıklamda “Bu hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı süresince uçuşların uygulama koşullarına dair Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden bilgi beklenmekte olup gelişmeler oldukça en kısa sürede siz değerli misafirlerimize bilgi verilecektir.” denildi.

 

Hava Haber

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Hafta sonu uçak seferleri yapılacak mı? Pegasus’tan açıklama geldi