1. Haberler
  2. Hava Yolları
  3. Emirates, Kabin Ekibi İçin Antalya’da Değerlendirme Günü Düzenliyor: Nasıl Emirates kabin memuru olunur?

Emirates, Kabin Ekibi İçin Antalya’da Değerlendirme Günü Düzenliyor: Nasıl Emirates kabin memuru olunur?

featured

Dubai merkezli havayolu Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılmak isteyen adaylar için 31 Ekim 2024 tarihinde Antalya Crown Plaza’da değerlendirme günleri düzenleyeceğini duyurdu. Ayrıca, yalnızca özel davetle katılım sağlanabilecek değerlendirme günleri ise 9 Ekim’de İstanbul’da ve 11 Ekim’de Ankara’da gerçekleştirilecek.

Emirates, adayların kişiye özel ve yüksek kalitede hizmet sunmaya istekli olmalarını bekliyor. Havayolu, yolculara unutulmaz deneyimler yaşatacak yetenekler ararken, güvenlik ve hizmet kalitesini ön planda tutuyor. Adayların, uçak içi hizmetleri ve güvenlik prosedürlerini etkin bir şekilde yönetebilecek liderlik yeteneğine sahip olmaları isteniyor. Emirates, kabin ekibi üyelerine Dubai’deki son teknoloji ile donatılmış havacılık akademisinde birinci sınıf eğitim fırsatları sunuyor.

Emirates, dünyanın en büyük Boeing 777 ve Airbus A380 filosuna sahip olup, altı kıtada 135’i aşkın şehirde operasyon yürütüyor. Adaylar, vergiden muaf maaş, ücretsiz konaklama, işe gidiş-dönüş servisleri ve kapsamlı sağlık sigortası gibi cazip yan haklarla birlikte, Dubai’deki alışveriş ve eğlence etkinliklerinde özel indirimlerden de yararlanabilecek. Ayrıca, Emirates kabin ekibi üyeleri ve aileleri, havayolunun global uçuş ağı kapsamında ayrıcalıklı seyahat avantajlarına sahip olacak.

Emirates, Türkiye’ye 37 yıldır uçuşlar düzenlemekte olup, İstanbul’dan haftalık 21 sefer ile Dubai ve dünya genelinde birçok noktaya seferler gerçekleştirmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Emirates, Kabin Ekibi İçin Antalya’da Değerlendirme Günü Düzenliyor: Nasıl Emirates kabin memuru olunur?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir