Advertisement
  1. Haberler
  2. Hava Yolları
  3. Emirates, ‘Dünyanın En İyi Havayolu’ Seçildi

Emirates, ‘Dünyanın En İyi Havayolu’ Seçildi

featured

Telegraph Travel’ın 90 küresel taşıyıcıyı değerlendirdiği araştırmada Emirates, bagaj hakkı, rota ağı ve uçak içi hizmet kalitesi gibi 30’dan fazla faktörle zirveye çıktı. Airbus A380’lerde sunduğu Premium ekonomi sınıfı, gökyüzündeki en iyisi olarak değerlendirildi.

Emirates Havayolları, Telegraph Travel tarafından gerçekleştirilen son bir çalışmada 90 küresel taşıyıcı arasında ‘Dünyanın En İyi Havayolu’ olarak zirveye çıktı.

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Emirates, Kabin Ekibi İçin Antalya’da Değerlendirme Günü Düzenliyor: Nasıl Emirates kabin memuru olunur?
Haberi görüntüle
Gözden Kaçmasın
thumbnail
Emirates, A350 Filosu İçin 48 Milyon Dolarlık Eğitim Yatırımı Yaptı
Haberi görüntüle

Cuma günü yapılan duyuruda, Emirates’in sıralamada yer almasının arkasında dakiklik, bagaj hakkı, rota ağı, ana havalimanı kalitesi, filo yaşı, ödül programı değeri ve uçak içi yemeklerin kalitesi gibi 30’dan fazla faktörün bulunduğu belirtildi. Veriler, 18’den fazla bağımsız uluslararası ödülden, okuyucu anketlerinden, inceleme web sitelerinden ve uzman değerlendirmelerinden elde edildi.

Araştırmada Emirates, ‘takdire şayan bir kazanan’ olarak tanımlandı ve havayolunun ‘bagaj hakkından dakikliğe kadar hemen hemen her şeyi karşıladığı’ vurgulandı. Emirates, en fazla sayıda çift katlı Airbus A380’i işletiyor ve araştırma, A380’lerdeki Premium ekonomisinin gökyüzündeki en iyisi olduğunu da belirtti.

1
mutlu
Mutlu
2
komik
Komik
3
alk_
Alkış
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Emirates, ‘Dünyanın En İyi Havayolu’ Seçildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir