1. Haberler
  2. Gündem
  3. Elon Musk’ı takip eden gencin Bill Gates, Jeff Bezos ve Donald Trump’ı da takip ettiği ortaya çıktı

Elon Musk’ı takip eden gencin Bill Gates, Jeff Bezos ve Donald Trump’ı da takip ettiği ortaya çıktı

featured

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk’ın özel jetini takip eden algoritma geliştiren ve bilgileri sosyal medyadan paylaşan Jack Sweeney’in Bill Gates, Jeff Bezos ve Donald Trump’ın özel jetleri de dahil olmak üzere 127 uçağı daha takip ettiği ortaya çıktı. Bu verileri 16 farklı Twitter hesabından yayımlayan 19 yaşındaki üniversite öğrencisinin diğer zenginlerden de hesapları kapamak için para talep edeceğini ve bunun üniversite giderlerini karşılayabileceğini söyledi.

Geliştirdiği algoritma sayesinde dünyanın en zengin insanı Elon Musk’ın özel jetini takip edip sosyal medya hesabından yayımlayan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Jack Sweeney’in içlerinde Bill Gates, Jeff Bezos ve Donald Trump’ın uçakları da dahil olmak üzere 127 özel jeti takip ettiği ortaya çıktı.

Yazdığı kod sebebiyle birçok kişi tarafından takip edilen Sweeney, Elon Musk’ın hesabı kapatmak için teklif ettiği 5 bin doların ardından bunu iş fırsatı olarak gördüğünü söyledi.

“Çoğunlukla eğlence için kurulan bu kodlama projesi son derece karlı olabilir” şeklinde düşündüğünü söyleyen Sweeney, birçoğu 2021 yazında olmak üzere diğer önemli özel jetleri takip etmek için yeni kod yazdığını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Elon Musk’ı takip eden gencin Bill Gates, Jeff Bezos ve Donald Trump’ı da takip ettiği ortaya çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir