1. Haberler
  2. Türk Hava Yolları
  3. Ebrar Karakurt THY’ye tepki göstermişti… Ahmet Bolat: “Gerekirse uçak tipi değiştireceğiz ve sizi business uçuracağız”

Ebrar Karakurt THY’ye tepki göstermişti… Ahmet Bolat: “Gerekirse uçak tipi değiştireceğiz ve sizi business uçuracağız”

featured

Türkiye Kadın Voleybol Takımı’nın ABD uçuşunda ekonomi sınıfında seyahat etmesinin yankıları sürüyor. Özelikle Ebrar Karakurt’un “Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam, bize gelince ekonomi” sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

THY’den peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, topu Voleybol Federasyonu’na atmıştı.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat da, konuyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Ahmet Bolat: “Gerekirse uçak tipi değiştireceğiz ve sizi business uçuracağız” dedi.

Bolat’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Evet artık özellikle kadın sporcularımızın yurtdışı gidiş gelişlerini özel olarak takip edeceğim. Mesela 2022 yılında Türkiye Kadın Güreş Milli Takımı, büyükler kategorisinde ilk kez Avrupa şampiyonluğuna ulaştı. Macaristan’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan Türkiye, 140 puanla takım halinde Avrupa şampiyonu oldu. Şimdi geriye dönüp bakacağım bu kadınlarımız nasıl gidip gelmişler? Yakın zamanda da bireysel şampiyon olan kadın güreşçimiz de vardı. Talimat veriyorum Özel Kalemime, tüm kadın sporcularımız milli maçlara giderken lütfen Özel Kaleme bildirin şahsen takip edeceğim, gerekirse uçak tipi değiştireceğiz ve sizi business uçuracağız!”

3
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
2
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Ebrar Karakurt THY’ye tepki göstermişti… Ahmet Bolat: “Gerekirse uçak tipi değiştireceğiz ve sizi business uçuracağız”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir