1. Haberler
  2. Hava Yolları
  3. Easyjet Berlin’den Uçuş Ağını Genişletiyor

Easyjet Berlin’den Uçuş Ağını Genişletiyor

featured

Britanya merkezli düşük maliyetli havayolu şirketi Easyjet, Berlin’deki BER Havalimanı’ndan uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Aralık ayından itibaren, Easyjet Berlin’den Finlandiya’nın Laponya bölgesindeki Rovaniemi’ye haftada iki kez yeni uçuşlar başlatacak.

Britanya merkezli düşük maliyetli havayolu şirketi Easyjet, Berlin’deki başkent havalimanı BER’den uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Aralık ayından itibaren, Easyjet Berlin’den Finlandiya’nın kuzeyindeki Laponya bölgesinde yer alan Rovaniemi’ye yeni bir hat açıyor. Easyjet, 7 Aralık’tan itibaren haftada iki kez, salı ve cumartesi günleri Berlin’den Rovaniemi’ye uçacak.

Kapsamlı Kış Uçuş Planı

Easyjet, Berlin-Brandenburg Havalimanı’ndan kış uçuş programı çerçevesinde daha önce Madeira, Marsa Alam, Barselona, Malaga, Roma, Zürih, Bristol ve Edinburgh’a olan uçuşlarını güçlendirmişti. Ayrıca, Agadir, Liverpool, Lyon ve Kahire’ye yeni direkt uçuşlar ekledi.

Genişletilen Tatil Uçuşları

Easyjet, 2024/25 kış sezonunda tatil dönemleri için de uçuş sayısını artırdı. Sonbahar tatili için özellikle Korfu, Rodos, Girit (HER) ve Selanik gibi popüler destinasyonlara ek seferler düzenlenecek.

Easyjet yetkilileri, Berlin’deki uçuş ağlarını genişleterek yolculara daha fazla seçenek sunmayı hedeflediklerini belirtti. Yeni uçuş planı ile Berlin’den Rovaniemi’ye seyahat etmek isteyen yolcular, Laponya’nın eşsiz doğal güzelliklerine ve Kuzey Işıkları’na daha kolay ulaşabilecekler. Bu yeni destinasyon ile birlikte Easyjet, hem tatilciler hem de iş seyahati yapan yolcular için çeşitli ve cazip seyahat imkanları sunmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Easyjet Berlin’den Uçuş Ağını Genişletiyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir