Advertisement
  1. Haberler
  2. Havacılık
  3. EASA’dan Havayollarına İsrail Uyarısı: “Sıkı Risk Değerlendirmesi Yapın”

EASA’dan Havayollarına İsrail Uyarısı: “Sıkı Risk Değerlendirmesi Yapın”

Avrupa Birliği Havacılık Güvenliği Ajansı (EASA), havayolu şirketlerine İsrail hava sahasında uçarken her uçuş için sıkı izleme ve risk değerlendirme prosedürleri uygulamaları çağrısında bulundu.

featured

Avrupa Birliği Havacılık Güvenliği Ajansı (EASA), havayolu şirketlerine İsrail hava sahasında uçarken her uçuş için sıkı izleme ve risk değerlendirme prosedürleri uygulamaları çağrısında bulundu. EASA’nın uyarısı, İsrail’e yönelik güncellenen Çatışma Bölgeleri Bilgi Bülteni ile 31 Ekim’e kadar geçerli olacak.

Avrupa Birliği Havacılık Güvenliği Ajansı (EASA) havayolu şirketlerini, İsrail hava sahasındaki her uçuş için sıkı izleme ve risk değerlendirme prosedürlerini takip etme çağrısında bulundu.

Ajansın açıklamasında, “Avrupa Komisyonu ve Avrupa Birliği Havacılık Güvenliği Ajansı, 28 Eylül’de İsrail’e ilişkin yayınlanan Çatışma Bölgeleri Bilgi Bültenini güncelledi. Revize edilen Çatışma Bölgeleri Bilgi Bülteni, havayollarının İsrail hava sahasında faaliyet gösterirken, her uçuş için sıkı bir izleme ve risk değerlendirme süreci uygulamasını tavsiye ediyor” ifadeleri yer aldı.

Açıklamada ayrıca, “Tavsiye 31 Ekim’e kadar geçerlidir, bundan önce gözden geçirilebilir ve değerlendirme incelemesine göre değiştirilebilir veya iptal edilebilir” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
EASA’dan Havayollarına İsrail Uyarısı: “Sıkı Risk Değerlendirmesi Yapın”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir