DHMİ’de Elektrik, Makine ve Bilgi İşlem birimlerinde çalışan Personelin Lisanslandırma süreci başladı

İstanbul Havalimanı'nın belgeseli bugün yayınlanacak2

Ulaştırma Memur-Sen’in HAVELTED ile birlikte çalışmalar yapıp gündemde tuttuğu ve Toplu Sözleşme ve Kurum İdari Kurulu Toplantılarında da ısrarla takip ettiği, SHGM’de Elektrik, Makine ve Bilgi İşlem birimlerinde çalışan DHMİ Personelin Lisanslandırma süreci başladı.

SHGM’de Elektrik, Makine ve Bilgi İşlem birimlerinde çalışan DHMİ Personelin Lisanslandırma sürecine ilişkin ilk toplantı bugün yapılacak.

HAVELTED Derneği ve Ulaştırma Memur-Sen’in iş birliği içerisinde sürekli gündemde tutulan ve Toplu Sözleşme ve Kurum İdari Kurulu Toplantılarında da taleplerimiz arasında yer alan Lisanslandırma işlemleri için, DHMİ Genel Müdürlüğü’nün bu konudaki yazısı ve SHGM’de Genel Müdürlük ve Seyrüsefer Daire Başkanlığı nezdinde yapılan görüşmeler neticesinde söz konusu toplantı 11 Şubat 2021 Perşembe günü (bugün) yapılacak.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan, “DHMİ Personelimizin sorunlarından biri olan lisanslandırma sürecine ilişkin HAVELTED ile birlikte yaptığımız girişimler, DHMİ ve SHGM yöneticilerimizin de konuya ilişkin çalışmalarıyla, bugün DHMİ personelimizin bir sorununun daha çözümüne ilişkin atılan adımın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu konuda gayret gösteren, sürece ilişkin katkılar sunan DHMİ ve SHGM yöneticilerine, HAVELTED Derneği Yönetimine, Genel Başkan Yardımcılarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor, ilgili personele de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Exit mobile version