CHP’li vekiller İstanbul Havalimanı’nı kapattı!

featured

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ile Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın sosyal medya üzerinden paylaştığı mesaj tartışmalara neden oldu. Yalım ve Özkoç paylaştığı mesajda İstanbul’da faaliyet gösteren iki havalimanının kapatıldığını, Rusya Devlet Başkanı Putin’in bu yüzden Atatürk Havalimanı’na indiğini ileri sürdü.

PUTİN’İN UÇAĞI NEDEN AHL’YE İNDİ?

Engin Özkoç, “Putin Atatürk Havalimanına indi. Şu an İstanbul’da çalışan tek havalimanı Atatürk. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum…” mesajını paylaşırken, Yalım ise, “İstanbul’da şuan hiçbir havalimanı hizmet vermiyor. Türkiye’ye gelen Putin, sadece kargo uçaklarına hizmet veren Atatürk Havalimanı’na indi. Bilmem anlatabildik mi?” mesajını paylaştı.

Yalım’ın bilgi yanlışlarıyla dolu mesajına AK Partili vekillerden cevap gecikmedi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, “Bunlara toplu yalan söyleme talimatı mı verildi ki hep bir ağızdan yalana başladı…” diye mesaj paylaştı.

İGA CEO’SUNDAN CEVAP

İstanbul Havalimanı CEO’su Kadri Samsunlu, “İstanbul Havalimanı’nda seferler durdu” diyen CHP’li vekillere sosyal medya üzerinden cevap verdi. Samsunlu paylaştığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sn.@ozkan_yalim @enginozkoc resimdeki gib bir Rus uçağı @igairport VİP önünde duruyor. Sn. Putin’e eşlik edecek bazı VIP heyet üyeleri bu akşam geldiler. Bilmenizde fayda var.”

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
CHP’li vekiller İstanbul Havalimanı’nı kapattı!